Tulosta
Keskity olennaiseen Hae, suodata ja mukauta
lähetystietoja, joita todella tarvitset

Lähetysten seuranta, tullihuolinta sekä saapuvien ja lähtevien lähetysten aikatauluttaminen voivat viedä koko työajan. Quantum View® Manage tarjoaa sinulle laajemman perspektiivin lähetystoimintaasi. Saat ajan tasalla olevaa tietoa lähtevistä ja saapuvista lähetyksistä yhdessä Web-formaatissa, jota voit muokata helposti.

Ei enää tarvetta etsiä lähetyksiä yksitellen seurantanumerolla. Quantum View Manage tarjoaa kattavan verkkonäkymän lähetystoimintasi kaikkiin osa-alueisiin - suoraan työpöydällesi.

Parempi lähetysten näkyvyys
Mahdollisuus keskittyä oleelliseen on asia, joka pitää sinut kilpailijoidesi edellä. Quantum View Managen avulla voit ennakoida ja ratkaista ongelmat lähettämössä ja sen ulkopuolella. Vienti, tuonti, kattavat lähetysmenetelmät - Quantum View Manage näyttää sinulle kaikkien niiden kokonaiskuvan.

Tulet lisäksi arvostamaan Quantum Viewn ilmoitusten siirrettävyyttä. Kriittisten lähetysten tilatiedot voidaan lähettää sinulle ja asiakkaillesi haluamisi väliajoin.

Pidä asiakkaasi ajan tasalla
Automaattisten sähköpostien avulla voit välittömästi tiedottaa asiakkaillesi lähetystietoihin kohdistuvista poikkeuksista tai muutoksista - säästät aikaa, leikkaat kustannuksia ja parannat asiakaspalveluasi.

Aloita käyttö
Quantum View Manage on maksuton UPS-asiakasnumeron omaaville asiakkaille. Saat Quantum View Managen käyttöösi ottamalla yhteyttä UPS-yhteyshenkilöön tai suoraan UPS:ään.

Vertaa UPS-seurannan ratkaisuja

Vertaa ratkaisuja vierekkäin ja valitse sinulle parhaiten sopiva.

Vertaa seurannan ratkaisuja

Aloita käyttö

Näe, seuraa ja hallitse saapuvia ja lähteviä lähetyksiäsi.

Pyydä lisätietoja
Kassavirran hallitsemisesta on tehty helppoa

Kassavirran hallitsemisesta on tehty helppoa

Löydä UPS CampusShip® -palvelun, Quantum View® Manage -palvelun ja UPS laskutuskeskuksen yhdistämisestä syntyvät edut