Tulosta

Omien pakettien seuraaminenHenkilökohtainen lähettäjä

Tarkista lähetyksesi tila.
Saat tiedon, jos jokin asia muuttuu.


Seurantatyökalumme ja hälytyspalvelumme pitävät sinut ajan tasalla liikkeellä olevista lähetyksistäsi. Jäljitä lähettämäsi paketit sekä sinulle suunnatut lähetykset ja luota apuumme alusta loppuun.

Personal Tracking

Paketit matkalla

Lähetyksen etenemisen tarkistaminen

Teemme lähetyksen etenemisen seuraamisen helpoksi. Koska jokaiseen pakettiin liitetään seurantanumero (tavallisesti 1Z-alkuinen), näet lähetyksesi etenemisen, kun se skannataan paketin kulkiessa UPS:n järjestelmässä.

UPS-seuranta verkossa

UPS tarjoaa useita tapoja seurata paketteja. Laajin toiminnallisuus on käytettävissä UPS:n verkkoseurannassa. Saat tietoosi arvioidun toimituspäivän ja näet, missä lähetyksesi on matkalla. Sinun ei tarvitse rekisteröityä My UPS -käyttäjäksi käyttääksesi verkkoseurantaa, mutta jos rekisteröidyt, saat yksityiskohtaista tietoa seurantatiloista ja seurantahistorian ja voit tehdä lähetetyille paketeillesi toimenpiteitä. Tässä on muutama tapa, joilla verkkoseuranta helpottaa elämääsi.

  • Ajoita toimitus uudelleen tai säilytä pakettia noutoa varten.
  • Suunnittele ennakkoon allekirjoituksen vaativat lähetykset.
  • Saat sähköpostipäivityksiä paketin tämän hetkisestä tilasta, viiveistä ja toimituksesta.
  • Lataa toimitusvahvistus itsellesi.

Helpota lähetystesi tunnistamista

Käytä hyväksesi verkkoseurantasivun kuvauskenttää. Jos seuraat useita lähetyksiä, lähetyksen kuvauksesta on apua pakettien erottamiseksi toisistaan. Voit lisätä esimerkiksi tekstin "vauvan leluja". Tästä havaitset, miten helppoa seurantanumeroiden järjestäminen ja hallinta voivat olla.

Aloita käyttö

Pidä seurantanumerot saatavilla ja seuraa pakettiesi sijaintia.

Seurata lähetystä

Tarkastele seurantatietoja , kun kirjaudut My UPS -käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.