Tulosta

Pakettien lähettäminenHenkilökohtainen lähettäjä

Lähetä pakettisi.
Ilman stressiä.


Lähetät tärkeitä paketteja. Lähetätpä lahjan isoäidillesi tai tärkeän erikoistoimituksen asiakkaallesi, varmistamme, että pakettisi saapuu perille turvallisesti ja aikataulussa.

Personal Shipping

Käytä lähetyksiisi asiantuntijaa

Lähettäminen on helpompaa UPS:n kaltaisen logistiikka-asiantuntijan kanssa. UPS tarjoaa sopivan palvelun ja lähettämistä helpottavat työkalut yhtä lailla nopeimpiin mahdollisiin kuljetuksiin kuin taloudellisiin vaihtoehtoihin. Voimme hoitaa kaiken puolestasi UPS-toimipisteessä tai sitten voit tehdä verkkolähetyksen itse. Onpa lähetystarpeesi mikä tahansa, me voimme tehdä päivittäisen henkilökohtaisen logistiikkasi helpommaksi hallita.

Valmistautuminen lähettämään

Ensimmäinen askel menestykselliseen lähettämiseen on asianmukainen pakkaaminen. Ennen kuin lähetät, tutustu parhaisiin käytäntöihin ja UPS-työkaluihin, jotka voivat auttaa sinua.

Lähetysvaihtoehtojen valitseminen

Oikean lähetyspalvelun valitseminen edellyttää tarpeidesi ja vaihtoehtojesi tuntemista. Anna meidän auttaa suunnittelussa.

Lähettäminen verkossa

Oletko valmis aloittamaan lähettämisen? Jos olet tee-se-itse-henkinen, verkkolähettäminen voi olla sinulle oikea ratkaisu. Katso, miten helppoa on saada vastaus hintakyselyyn. Pidä asiat hallinnassasi, kun suunnittelet itse lähetyksen aikataulun, tulostat rahtikirjan ja suunnittelet noudon aikataulun. Kuka tietää, saatat nauttia tästä.

Aloita käyttö

Tuo lähetyksesi UPS:lle. Etsi lähin UPS:n toimipiste.

Etsi UPS-toimipiste

Resurssit

UPS-lähetyspalvelut

Tutustu kaikkiin lähetys- ja lisäarvopalveluihimme. 

UPS-toimipisteet

Etsi UPS:n toimipiste, johon voit tuoda lähetyksesi.

Toimitukset loma-aikoina

Katso juhlapyhäluetteloa.