Tulosta
Ulkomaanlähetykset entistä helpommin vähemmällä paperimäärällä
Vähennä tulliviivästyksiä

Tiedot nopeasti tulliin sähköisillä kauppalaskuilla

UPS Paperless™ Invoice on alan ensimmäinen paperiton kauppalasku, joka edistää kestävää kehitystä ja poistaa paperisten kauppalaskujen tarpeen integroimalla tilaus- ja lähetysprosessin ja lähettämällä kauppalaskun tiedot huolintatyöntekijöille, mikä mahdollistaa tullitoimistojen huolintaprosessin ympäri maailmaa. Ilman asiakirjoja tapahtuvien lähetysten reittien asetuksia voi helposti hallinnoida joko lähetys- tai reittikohtaisesti, mikä tekee lähettämisestä entistä joustavampaa.

Sinun tulee vain antaa lähetyksen tuotetiedot UPS:n lähetysohjelmassa. Tieto on tämän jälkeen saatavilla elektronisessa muodossa ja sitä käytetään lähetyksesi tulliselvityksessä. Jos täytät kansainväliset lomakkeet lähetysohjelman ulkopuolella, voit ladata nämä omat asiakirjasi käyttämällä "Lataa omat lomakkeet" -toimintoa. Näin omat lomakkeesi matkustavat elektronisesti lähetyksesi mukana. Elektronisen tiedonsiirron ansiosta paketin tai lentorahdin lähetysprosessi voi alkaa aiemmin, joka mahdollistaa tulliselvityksen aloittamisen aiemmin.

UPS Paperless -kauppalasku toimii saumattomasti kaikkien UPS:n lähetysjärjestelmien kanssa. Mitään lisäohjelmistoja ei tarvita. Kaikki yritykset voivat koostaan ja toimialastaan riippumatta käyttää UPS Paperless -kauppalaskupalvelua maksutta.

Aloita käyttö

Lisätietoja UPS Paperless Invoice -palvelun liittämisestä asiakasnumeroosi.

Liity UPS Paperless Invoice -palveluun
Kansainvälinen kauppa on helppoa

Kansainvälinen kauppa on helppoa

Tutustu etuihin, jotka saat yhdistämällä UPS TradeAbility®- ja UPS Paperless™ Invoice -palvelut