Tulosta
Säännölliset laivareitit Maailman merkittävimpiin satamiin
Varaa nyt

On haastavaa yrittää pitää kustannukset alhaisina kansainvälisiä markkinoita tavoiteltaessa. Valitse UPS:n merirahtipalvelut ja saat käyttöösi koko kansainvälisen kapasiteettimme, luotettavat kuljetusaikataulut ja kilpailukykyiset hinnat. Tavarat toimitetaan perille juuri silloin kun niiden tuleekin olla perillä. Sillä me olemme yksi maailman johtavista NVOCC-operaattoreista (Non-Vessel Operating Common Carrier).

UPS:n merirahtipalvelut voivat käsitellä lähes minkä kokoisia lähetyksiä tahansa. Toimitamme perille niin vajaat kuin täydetkin kontit sekä erityistarvikkeet ja ylisuuret rahdit kaikkien suurimpien kansainvälisten satamien välillä.

Monipuolinen merirahtipalveluvalikoimamme sisältää noudot, toimitukset, yhteislastipalvelut, asiakirjojen hallinnan, tullihuolinnan ja yhteislastin purkamisen. Lisäksi avustamme vakuutusten hankinnassa. Seuraa toimituksia alusta loppuun saakka osoitteessa ups.com. Siellä missä kehittyneet verkkopohjaiset seuranta- ja raportointijärjestelmämme Quantum View® Manage tai Flex® Global View ovat saatavilla, saat reaaliaikaiset tiedot lähetyksen tilasta koko kuljetusketjun matkalta, mikä auttaa sinua pysymään tilanteen tasalla.

Merirahtipalvelut

Täyskontti

Monipuolisissa NVOCC-palveluissamme (Non-Vessel Operating Common Carrier) lähdöt kaikista suurimmista kansainvälisistä satamista tapahtuvat säännöllisesti, mikä lisää kuljetusjärjestely- ja toimitusaikavaihtoehtoja.

Osakuormarahti

Vajaiden kuormien palveluita on tarjolla kaikissa suurimmissa satamissa eri puolilla maailmaa. Niissä konttitila jaetaan jonkin toisen lähistöllä sijaitsevan asiakkaan kanssa, joten asiakkaat saavat edulliseen, käytön pohjalta laskettavaan hintaan saman kuljetustiheyden sekä samanlaiset kuljetusjärjestelyt ja näkyvyyden kuin täyden kontin lähetyksissäkin.

UPS Preferred -meripalvelut

UPS Preferred -meripalvelut kurovat umpeen lentorahdin nopeuden ja merirahdin taloudellisuuden välistä kuilua tarjoamalla sinulle räätälöidyn yhdistelmän erilaisia kuljetustapoja (maa, juna, meri ja lento), jotta merirahtisi kulkee nopeammin.

Rahtihuolinta

Rahtihuolintapalvelut ovat saatavilla kaikissa maailman suurimmissa satamissa, ja niissä voi yhdestä, tehokkaasta lähteestä tilata merirahdin, järjestää noudon ja käsitellä lähetysasiakirjat - lähettäjästä, vastaanottajasta ja kuljettajasta riippumatta.

Rahtiprojektinhallinta

UPS:n rahtiprojektinhallintaratkaisut ovat kansainvälisesti kattava ja kustannustehokas vaihtoehto, jonka jatkuvuuteen voi luottaa, kun vaadit yhden projektin ratkaisua erikoislaitteiden kuljettamiseen tai lastisi kuljetus vaatii erikoiskuljetusaluksia.

Toimittajien hallinta

Useiden eri puolilla maapalloa sijaitsevien tavarantoimittajien kanssa toimiminen asettaa monia haasteita. Olemme kanssasi joka askeleella ostotilauksesta toimitukseen UPS -toimittajien hallintapalvelumme avulla. UPS valvoo toimittajien tehokkuutta ja logistiikkaprosessin etenemistä asiakkaidensa ostotilauksissa olevien tietojen perusteella. Näin asiakkaamme voivat varmistaa, että lähetykset lähtevät aina liikkeelle ajallaan.

Toimittajien hallinta

Hankinnat useilta eri toimittajilta eri puolilta maailmaa ovat monella tavoin haasteellisia. UPS:n tavarantoimittajien hallintapalvelut toimivat asiakkaidemme tukena koko prosessin ajan, ostotilauksista aina toimituksiin asti. UPS valvoo toimittajien tehokkuutta ja logistiikkaprosessin etenemistä asiakkaidensa ostotilauksissa olevien tietojen perusteella. Näin asiakkaamme voivat varmistaa, että lähetykset lähtevät aina liikkeelle ajallaan.

Aloita käyttö

Varmista, että tavarat ovat siellä missä pitääkin ja juuri oikealla hetkellä.

Ota yhteyttä UPS Supply Chain Solutionsiin