Tulosta

Rakenna asiakasuskollisuuttaPienyrityksille

Varmista asiakkaiden paluu

Hoida liiketoimia


Valitse meidät kumppaniksesi luomaan ensiluokkaisia asiakaskokemuksia: lisää asiakastyytyväisyyttä ja vahvista asiakasuskollisuutta parannetuilla lähetysratkaisuilla, joustavilla palautuksilla ja paremmalla toimitusten hallinnalla.

Ensiluokkaiset lähetysvaihtoehdot

Koska asiakkaidesi tarpeet vaihtelevat, tarjoamme huippunopeita vaihtoehtoja, jotta asiakkaasi saavat lähetyksensä niin nopeasti kuin he ne tarvitsevat. Luonnollisesti he voivat myös valita edullisempia vaihtoehtoja kiireettömille lähetyksille.

Toimitusverkosto kiireisille asiakkaillesi

Kotiintoimitus ei sovi kaikille. Tarjoa asiakkaillesi tilaisuus noutaa toimituksensa UPS Access Point® -toimipaikastamme. Valitsemme yksitellen nämä lähialueen pisteet, paikat kuten ruokakaupat ja huolto-asemat, niiden luotettavuuden ja helppouden perusteella. Viikonloppu ja ilta-aukiolojen ansiosta asiakkaasi voivat nauttia joustavuudesta, jolloin he ovat tyytyväisempiä.

Luotettavat palautukset

Joustavat palautuskäytännöt voivat lisätä asiakastyytyväisyyttä ja parantaa myyntiä ajan kuluessa. Meillä on enemmän palautusvaihtoehtoja kuin yhdelläkään muulla kuljetusyrityksellä. Ne ovat vaivattomia asiakkaillesi - sekä tehokkaita ja edullisia sinulle. Palautusprosessien yksinkertaistaminen auttaa sinua käyttämään olemassa olevaa varastoasi tehokkaammin ja tuomaan paremman hallinnan koko jakeluketjuun.

Quantum View Notify®

Anna asiakkaillesi heidän tarvitsemansa tiedot jo ennen kuin he tarvitsevat niitä. Pidä heidät ajan tasalla lähetyksistä Quantum View Notifyn lähettämillä ennakoivilla sähköposti-ilmoituksilla. Lähetä ilmoitus, jos paketti on allekirjoitettava, toimitettu tai myöhässä.

Kestävän kehityksen toimenpiteet

Kuluttajat ottavat ympäristön huomioon entistä enemmän, ja he arvostavat yrityksiä, jotka toimivat samoin. Tutustu, kuinka voit pienentää ympäristövaikutustasi UPS:n avulla ja mitä teemme joka päivä pienentääksemme hiilijalanjälkeämme maailmanlaajuisessa mittakaavassa.

Aloita käyttö

UPS:n palvelut ja tekniikka auttavat sinua suoriutumaan tehokkaammin, kun hankit UPS-asiakasnumeron

Hanki UPS-asiakasnumero