Tulosta
Palvelumme ovat
käytettävissäsi mistä tahansa
Tee lähetykset helposti verkossa

Lähetä helposti nappia painamalla

Tulosta lähetysrahtikirjoja, tee noutopyyntö, seuraa lähetysprosessia ja maksa rahtikustannukset sähköisesti. Voit yksittäisten pakettien lähettämisen lisäksi luoda konossementtejä (bill of lading) rahtilähetyksillesi käyttämällä tallennettuja osoitteita ja tavaratietoja.

UPS Internet Shipping tarjoaa yksivaiheisen lähettämisen ja opastaa sinua lähetysprosessin jokaisen kohdan läpi - verkossa.

Haluan lisätietoja verkossa lähettämisestä

Hoida toistuvat lähetysrutiinit nopeasti
Tee lähettämisestä automaattista ja vähennä paperityötä. Sellaiset apuneuvot, kuten osoitekirja, auttavat takaamaan, että lähetysten tiedot ovat oikein. Lähetyshistorian ja sähköposti-ilmoitusten avulla taas saat paremman kokonaiskuvan lähetystoiminnastasi. Osoitekirjasi voi sisältää jopa 1000 jakelulistaa, joista kukin voi sisältää enintään 100 osoitetta. Ennakoivan tekstinsyötön avulla osoitekirjan ja jakelulistan hakutoiminnot ovat nopeampia ja helpompia. Komentojonotiedostoon perustuva lähettäminen on toinen dynaaminen ominaisuus, joka mahdollistaa jopa 250 lähetyksen laatimisen kerralla luomalla .csv-tiedoston.

Lähetysten toimitusajan ja hinnan arviointitoiminnon avulla voit vertailla palveluitamme toisiinsa ja arvioida lähetystesi toimitusajan ja kustannukset. Näin maksat juuri sellaisista palveluista, joita tarvitset.

Ei ohjelmistolatauksia
Voit tilata noudon, luoda lähetys- ja palautusrahtikirjat tai perua lähetyksesi suoraan miltä tahansa sellaiselta tietokoneelta, jossa on internetyhteys. Jos haluat räätälöidä UPS Internet Shipping -palvelun omiin tarpeisiisi ja säästää aikaa, voit muokata oletusasetuksiasi ja käyttäjäprofiiliasi.

Lähetä tehokkaammin
Palvelut, joita aiemmin pääsivät käyttämään vain suuryritykset, ovat nyt kaikkien käytettävissä. UPS Internet Shipping -palvelun avulla voit lähettää entistä tehokkaammin ja keskittyä omiin töihisi.

Vertaa UPS:n lähetysratkaisuja

Vertaa ratkaisuja vierekkäin ja valitse sinulle parhaiten sopiva.

Vertaa lähetysratkaisuja

Aloita käyttö

Oletko valmiina lähettämään? Rekisteröidy tai avaa asiakasnumero. Aloita heti.

Tee lähetys nyt