Tulosta

Kansainväliset palvelutKatso kaikki lähetysratkaisut

Mene maailmalle. Taattu. Vie yritystäsi mihin suuntaan tahansa
taattujen kansainvälisten
toimitustemme avulla.

Tavoitat uudet asiakkaasi ja palveluntarjoajasi entistä helpommin, kun käytät UPS:n kaltaisen asiantuntijan kuljetuspalveluita. Tarvitsetpa sitten edullisen kuljetusratkaisun tai nopeimman mahdollisen palvelun kiireellisille lähetyksille, meiltä löytyy ratkaisu minkä tahansa kokoisen yrityksen kansainvälisiin lähetystarpeisiin.

Tarvitsetko nopeita palveluita?

Jos lähetyksen on oltava perillä mahdollisimman nopeasti, käytä UPS:n täsmällisiä pikalähetyspalveluita, joissa voit tavallisesti valita joko aamu- tai iltatoimitukset tarpeittesi mukaan. Toimitusajat vaihtelevat yhdestä kolmeen päivään lähde- ja kohdemaasta riippuen.

Haluatko edullisia ratkaisuja?

Meillä on myös yrityksesi tarpeisiin sopivia vaihtoehtoja sellaisille lähetyksille, jotka eivät ole niin kiireellisiä, mutta jotka kuitenkin tulee kuljettaa perille luotettavasti ja ajallaan. Toimitusajat vaihtelevat yhdestä viiteen päivään lähde- ja kohdemaasta riippuen.

Hyvän ensivaikutelman antaminen on nyt helppoa, kun käytät UPS:n laadukkaita kansainvälisiä palveluita. Positiivinen mielikuva tuo yrityksellesi lisää asiakkaita uusilla markkinoilla, mikä tarkoittaa myös nopeampaa kansainvälistä kasvua.

Aloita käyttö

Varmista, että kaikki tarvittava on siellä, missä ja milloin pitääkin. Tutustu vaihtoehtoihin.

Laske toimitusaika

Tutustu tähän