Tulosta

Mukautetut ratkaisut

Kekseliäisyys ohjaavana tekijänä

Olemme mestareita löytämään fiksumpia tapoja toimia - oli kyseessä sitten potentiaalin löytäminen jakeluketjussa tai yritysprosessien muokkaaminen tärkeiden suorituskykyjen parantamiseksi. Asiakasratkaisuista vastaava tiimimme etsii innovaatioita ja sovittaa ne toimimaan hyväksesi - myös tulosmielessä.

Mukautetut ratkaisut

Optimointi ja logistiikka

Optimointi ja logistiikka

Toiminnallinen tehokkuus on tulosta hyvin tehdystä suunnitelmasta. Asiantuntijamme voivat auttaa sinua hienosäätämään jakeluketjuasi yksinkertaisempien ja fiksumpien toimintojen saavuttamiseksi.

Teknologia

Teknologia

Me tarjoamme mukautettuja järjestelmiä lähetykseen ja seurantaan toimialastasi riippumatta. Me autamme sinua reagoimaan markkinamuutoksiin tai kasvattamaan liiketoimintaasi.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Me tiedostamme vastuumme ympäristöstä ja olemme sitoutuneet etsimään innovatiivisia tapoja pienentää omaa ja asiakkaamme hiilijalanjälkeä.

Paranna näkyvyyttä 

  • Otto Gourmet
    Tapaa: Otto Gourmet
    Haastava tilanne: pidä ruoka tuoreena ja asiakkaat tyytyväisenä ja tee kaikki tämä ympäristöystävällisesti. (vain englanniksi)
  • Lisätietoja: Sähköinen kaupankäynti
    Katso ja opi: Sähköinen kaupankäynti
    Kuuntele, mitä Jim Coughlan kertoo vähittäiskaupan muutoksesta ja siitä, kuinka me voimme auttaa sinua hyötymään siitä. (vain englanniksi)