Tulosta

Elämässä vaaditaan joustavuutta. Sama pätee myös
liike-elämään.


Edessämme oleva tie on harvoin suora linja: ConnectShip™ -ohjelmistolla lähetykset ovat joustavampia ja mukautuvampia niin, että voit seurata monien kuljetusvälineiden kautta tapahtuvaa lähetystä ja vastata nopeammin asiakkaasi muuttuviin tarpeisiin.

Integroi ConnectShip-työkalut yritykseesi, verkkokauppaan ja toimitusketjun hallintasovelluksiin. Ohjelmisto on se, joka auttaa sinua hallitsemaan korvaamatonta voimavaraa: aikaasi.

ConnectShip

Tietoja ConnectShip-palvelusta

ConnectShip, UPS®:n kokonaan omistama tytäryhtiö, tarjoaa patentoituja multi-carrier -teknologioita 20 prosentille Fortune 100™ -yrityksistä. Teknologia virtaviivaistaa prosesseja --vähentää virheitä, maksuja ja pakettien viivästyksiä-- ja se voidaan räätälöidä ja integroida liiketoimintaasi. Teknologia tarjoaa ratkaisuja, jotka on suunniteltu vastamaan multi-carrier-paketti-, LTL- ja rahtitarpeitasi.

Luo ConnectShip-ratkaisulla yksilöllinen lähetysprosessi ja monista sitä yrityksesi kasvaessa ja siirtyessä kohti globaalia standardointia. Voit hallita lähetysjärjestelmääsi keskitetysti yhdestä palvelinpohjaisesta sovelluksesta ja käsitellä lähetyksiäsi 50 alkuperämaasta.

Aloita käyttö

Pyydä edustajaa ottamaan sinuun yhteyttä ja kertomaan ConnectShipin integroinnista lähetysjärjestelmiisi.

Pyydä lisätietoja