Tulosta

Mittaamalla varmistatKestävä kehitys

UPS carbon neutral

Carbon neutral

Vähennä lähetyksesi ympäristövaikutusta

UPS kuljettaa joka päivä miljoonia paketteja. Tiedämme, että asiakkaamme ovat kuljetuksen ympäristövaikutuksista yhtä huolestuneita kuin mekin olemme. Tästä syystä tarjoamme carbon neutral -lähetysmahdollisuuden. Yrityksesi voi pienentää hiilijalanjälkeään samalla, kun se osoittaa sitoutumisensa kestävään kehitykseen.

Asiakkaat voivat tukea sellaisia hankkeita, kuten Garcia River Forest Yhdysvalloissa, Fujian Landfill Gas Kiinassa, La Pradera Landfill Gas Kolumbiassa ja Cholburi Wastewater Biogas-to-Energy Thaimaassa. Me huolehdimme kaikesta - hiilidioksidipäästöjen (CO2) laskemisesta päästöoikeuksien ostamiseen ja luovuttamiseen.

UPS carbon neutral on vain yksi tapa, jolla vähennämme ympäristövaikutustamme. Arvioimme jatkuvasti, kuinka monta kilometriä ajamme ja kuinka paljon polttoainetta, paperia ja vettä käytämme. Lisäksi arvioimme jopa lentokoneidemme aiheuttamaa melua.

UPS carbon neutral -palvelumme yhteydessä olemme toimineet maailmanlaajuisesti tunnustettujen tarkastuksia ja hyväksymisiä suorittavien organisaatioiden kanssa varmistaaksemme palvelumme uskottavuuden.

Aloita käyttö

Vähennä lähetyksen ympäristövaikutuksia UPS carbon neutral -palvelulla.

Tee lähetys

Tee oivalluksia

  • Otto Gourmet
    Tapaa: Otto Gourmet
    Haastava tilanne: pidä ruoka tuoreena ja asiakkaat tyytyväisenä ja tee kaikki tämä ympäristöystävällisesti. (vain englanniksi)