UPS
Log-in indstillingerProfilKontooversigtFaktureringAdministrationAdressebogVedligehold din UPS konto
Opret en forsendelseGennemse HistorikAflys forsendelseOpret en returlabelSend med batchfilOpret importforsendelseBeregn leveringstid og omkostningerPlanlæg en AfhentningBrug Internationalt VærktøjBestilling af materialerÅbn en UPS kontoAngiv indstillingerServicevejledning
Spor forsendelserAdgang til UPS My ChoiceLæs mere om Quantum ViewAdministrationQuantum View ManageAdgang til Flex Global View
HastefragtLuftfragtSøfragtToldklarering
Sådan starter duForsendelseSporingModtagelse af din forsendelseFakturering og betalingTeknisk support
Nyheder fra UPS
Vi hjælper med alt lige fra at finde problemet til at få det løst.


Hold øje med alle dine forsendelser, uanset hvor du befinder dig.
Så længe du har et opladet batteri og et signal, kan vores UPS Mobile App™ hjælpe dig med resten. Hent appen til Android™ eller iPhone® og modtag tilbud, opret forsendelser eller find UPS beliggenheder i din nærhed.

UPS My Choice® medlemmer kan også bruge appen til at administrere leveringer på postadressen. Vi vil som altid sende dig en leveringsmelding med vores anslåede leveringsdato og -tidspunkt. Hvis du ved, at du ikke vil være hjemme på det planmæssige leveringstidspunkt, kan du bruge appen til at omdirigere eller ændre datoen for leveringen.

Og hvis du endnu ikke er et UPS My Choice-medlem, kan du bruge appen til at registrere.

 Til toppen af siden

Find den mest effektive måde at afsende din LCL-fragt med skib.
Dine specifikke behov er enestående, og engang imellem passer onesize-løsninger dårligt. Vi er her for at hjælpe dig med tilpassede fragtservicer, der anvender flere metoder til at finde frem til den bedste løsning for din virksomhed.

Vores nyligt udvidede UPS Preferred LCL-service mellem Europa og Asien omfatter muligheder, som er hurtigere end traditionel skibsfragt. Din brugertilpassede løsning kunne omfatte lastbil, jernbane, lufttransport og skibsfragt; vi bestræber os på at finde den bedste løsning til at opfylde dine behov for fragtforsendelser.

Med UPS Preferred Ocean Services vil du opleve

  • større fleksibilitet inden for din forsyningskæde
  • kortere leveringstider
  • end-to-end synlighed af dine fragtforsendelser

 Til toppen af siden

Få sikkerhed når det gælder toldbestemmelser. Hold dig opdateret med daglige ændringer af skiftende vedtægter.
Vores handelseksperter opdaterer nu UPS TradeAbility™ alle hverdage, så når som helst, du har behov for at sende noget på tværs af landegrænser, ved du, at du får de seneste tilgængelige oplysninger.

Hvis du ikke allerede benytter dig af det store udvalg af tilgængelige værktøjer, der kan hjælpe dig med at forbedre regulatorisk overholdelse, fremme identificeringen af toldnumre, udfærdige omkostningsestimater og strømline dine globale forsyningskæder og internationale forsendelser, som alle fører til mere tid og omkostningsbesparelser for dig, så begynd i dag.

 Til toppen af siden

Strømlin dine forsendelser og få din forretning til at vokse.
De sidste nye WorldShip-opdateringer fokuserer på måder, hvorpå du kan spare tid og strømline dine forsendelser. Og mere tid giver plads til et stærkere fokus på at få din forretning til at blomstre.

WorldShip® 2015-forbedringerne omfatter:

  • Reduktion af behandlingstiden af identiske ordre ved brug af profiler med pakkedetaljer, så du slipper for at skulle gentage indtastningerne
  • Forbedring af effektivitet gennem integrationsmuligheder i systemerne for ordreindførsel, kundeservice og regnskabsføring.
  • Brugerne har mulighed for at oprette brugertilpassede etiketter for at opbygge varemærkebevidsthed ved at anvende dit logo eller fremhæve rabatter for at få marketingdollaren til at række længere.
  • Forenkling af forsendelsen med et enkelt system, der har adgang til alle UPS-serviceydelser fra pakker til bilfragt til luftfragt.

 Til toppen af siden

UPS Løsninger
Få produktindsigt, læs artikler og se UPS videoer.


Se eksempler

Andre UPS sider:
United Problem Solvers