UPS
Log-in indstillingerProfilKontooversigtFaktureringAdministrationAdressebogVedligehold din UPS konto
Opret en forsendelseGennemse HistorikAflys forsendelseOpret en returlabelSend med batchfilOpret importforsendelseBeregn leveringstid og omkostningerPlanlæg en AfhentningBrug Internationalt VærktøjBestilling af materialerÅbn en UPS kontoAngiv indstillingerServicevejledning
Spor forsendelserAdgang til UPS My ChoiceLæs mere om Quantum ViewAdministrationQuantum View ManageAdgang til Flex Global View
HastefragtLuftfragtSøfragtToldklarering
Sådan starter duForsendelseSporingModtagelse af din forsendelseFakturering og betalingTeknisk support
Toldklarering
Forsendelser klareres hurtigere, nemmere og uden besvær
Uanset om du sender forsendelser ind eller ud af landet, kan du bruge vores ekspertise og teknologi til at få deklareret dine forsendelser.
UPS Fortoldning af pakkeforsendelser
Hos UPS behandler vi dagligt flere hundredetusinde internationale pakker, og så godt som alle deklareres med det samme. Vi har indfortoldningsfaciliteter på alle de vigtigste markeder (svarende til 76% af al international handel) og dækker de globale handelscentre stabilt, pålideligt og fleksibelt.

Fordelene ved UPS's fortoldningsservice omfatter:

  • Elektronisk toldklarering, som starter, mens dine forsendelser er undervejs
  • Erfarne indfortoldere, som håndterer alle vanskeligheder, og som sikrer nøjagtig fastsættelse af toldafgifter og skatter
  • Brug af vores avancerede sporingsapplikation til overvågning af din forsendelse hele vejen
  • Rutinemæssig toldklarering er automatisk inkluderet i alle UPS's luftfragtservicepriser (hvor det er muligt)

Ud over hurtig toldklarering af dine daglige internationale forsendelser tilbyder vi mod en lille eller ingen betaling den ekspertise og de ressourcer, der er nødvendige for at hjælpe dig med at transportere varer, der kræver særlig behandling i tolden. Disse serviceydelser omfatter:

  • Klarering i forbindelse med ind- og udførsler
  • Klarering i forbindelse med personlig indførsel
  • Mulighed for midlertidig opmagasinering af importvarer
  • Koordinering af toldgodtgørelser
  • Klargøring af tolddeklarationer til udførselsangivelser
UPS Fortoldning af tung fragt
Du kan også overlade det til UPS at toldklarere dine tunge fragtforsendelser, og dermed problemfrit bevæge dine forsendelser over grænserne.

Med over 80 års toldbehandlingserfaring og kontorer i over 60 lande rundt i verden kan UPS tilbyde dig verdensomspændende dækning og pålidelig, stabil service.

Vi er bevidste om de særlig krav inden for mange brancher, inklusive automobilbranchen, sundhedsektoren, avancerede industrier, detailhandlen, den offentlige sektor, luftfartsektoren og produktionssektoren.

Vi ligger forrest i feltet med hensyn til de nyeste toldprogrammer, så som indtastning over internettet og dataafstemning og hjælper dermed din virksomhed med at være på forkant med international handel.

Beslægtede link

Se eksempler

Andre UPS sider:
United Problem Solvers