UPS
Log-in indstillingerProfilKontooversigtFaktureringAdministrationAdressebogVedligehold din UPS konto
Opret en forsendelseGennemse HistorikAflys forsendelseOpret en returlabelSend med batchfilOpret importforsendelseBeregn leveringstid og omkostningerPlanlæg en AfhentningBrug Internationalt VærktøjBestilling af materialerÅbn en UPS kontoAngiv indstillingerServicevejledning
Spor forsendelserAdgang til UPS My ChoiceLæs mere om Quantum ViewAdministrationQuantum View ManageAdgang til Flex Global View
HastefragtLuftfragtSøfragtToldklarering
Sådan starter duForsendelseSporingModtagelse af din forsendelseFakturering og betalingTeknisk support
Søfragt
Hold din forretning kørende globalt
UPS Supply Chain Solutions® tilbyder et netværk af lokationer og erfaring inden for søfragt, mhp. at tilbyde dig en lang række globale fragt- og transporttjenester. Vi håndterer næsten alle størrelser, fra mindre end en container, til fulde containere, specialudstyr og ekstra store varer. Du har adgang til en enkelt kilde hvorfra du kan styre dine søfragttjenester.

Fragtspedition
Som speditør kan vi bestille plads til dine varer, arrangere afhentning og levering samt administrere forsendelsesdokumenter, uanset destinationssted eller transportør. Med flere årtiers erfaring kan vi håndtere hele forsendelsesprocessen iht. dine specifikationer samt de gældende krav i import- og eksportlandene.

FCL (Full Container Load)
Som en af verdens førende Non-Vessel Operating Common Carriers (NVOCC)* har vi transportørforbindelser til at kunne tilbyde hyppige afgange til konkurrencedygtige priser på forsendelse af hele containere (FCL) fra de største havne over hele verden.

LCL (Less-Than-Container Load)
Hvis du ikke kan fylde en container, tilbyder vi Less-Than-Container (LCL)-forsendelser med afgange mellem store havne samt administration af alle trin for at du kan følge med under processen.

UPS Foretrukket Multimodal fragtservice
Ved at give dig flere muligheder for globale forsendelser tilbyder UPS løsninger, som dækker de behov, der ligger mellem hurtig luftfragt og økonomisk søfragt. Vores UPS Preferred Ocean-løsninger omfatter UPS Preferred® FCL/LCL- og Sea/Air-tjenesterne, som gør brug af UPS' vejtransportnetværker, togtransport, luft- og søfragt mhp. at tilbyde dig en kombination af fragtmuligheder til hurtigere og billigere forsendelse af din pakke. 

Project Cargo
Når du har brug for en brugertilpasset løsning til ét enkelt projekt, der omfatter transport af specialudstyr eller involverer specialiserede fragtskibe, sørger UPS Project Cargo Management Solutions for global dækning, kontrollerede priser og et pålideligt projektforløb.


Egenskaber

  • Pålidelige transitplaner og skibsafgange fra større havne over hele verden
  • Adgang til plads hos de store transportører
  • Netværk af konsoliderede centre og regionale passager til håndtering af last
  • EDI-forbindelse til fartøjsoperatører
  • Dør-til-dør service
  • Avancerede muligheder for sporing og rapportering 


Fordele
  • Gør dine transport- og fragtprocedurer mere overskuelige med en enkelt leverandør, der kan styre din forsyningskæde
  • Maksimer rute- og transitmuligheder til globale destinationer på tværs af et udvalg af foretrukne transportører
  • Få bedre overblik over dine forsendelser med vores avancerede teknologi 
  • Få opfyldt dine krav til mængde, timing og pris vha. pålidelige NVOCC*-tjenester
 

*Tilvejebragt af UPS Ocean Freight Services, Inc. og tilknyttede virksomheder. Se Terms and Conditions (Vilkår og betingelserne) på www.ups-scs.com/terms for yderligere oplysninger, betingelser og begrænsninger. For NVOCC-tjenester, download UPS Ocean Freight Services (NVOCC) Terms and Conditions. For tjenester til spedition af søfragt, download UPS Supply Chain Solutions (Ocean Freight Forwarding) Terms and Conditions.

Næste trin

Opret forbindelse til UPS
Kontakt UPS Supply Chain Solutions for at få flere oplysninger om de kombinerede serviceydelser, der tilbydes via de UPS-datterselskaber, der håndterer styring af forsyningskæden.Relaterede løsninger
Læs, hvordan disse andre Supply Chain Solutions kan tilføre din forretning mere værdi.

UPS Trade Direct Ocean
Luftfragttjenester

Se eksempler

Andre UPS sider:
United Problem Solvers