Udskriv

UPS Løsninger: Nyt udseende, ny indsigt

Introduktion til nye og bedre UPS Løsninger

UPS Solutions

Velkommen til vores helt nye udseende! Vi har lyttet til din feedback, og vi har omorganiseret vores indhold for at gøre det nemmere for dig at finde, hvad du har brug for - lige fra dokumenter og kundehistorier til videoer og demoer. Hvad enten du er ny inden for UPS Løsninger, eller du er en regelmæssig bruger af UPS Erhvervsløsninger, vil du opleve, at det er nemmere end nogensinde før at læse om UPS produkter og serviceydelser.

En venligere landing

Få et indblik i, hvad der er nyt, lige fra starten af dit besøg. Vores nydesignede UPS Løsninger startside fremhæver UPS produkter og serviceydelser, nyttige råd og ny UPS teknologi. Du kan endda finde løsninger, du ikke vidste, du ledte efter.

Bedre adgang og større bevægelighed

De opgraderinger, vi har lavet, gør din søgen efter vores løsninger til en let sag. Du vil opdage, at når du bruger musen til at køre henover Løsninger-fanen, vises en menu, der giver dig hurtig adgang til populære løsningskategorier fra hvor som helst i UPS Løsninger. For mere dybdegående indhold, se navigation i højre side og i toppen af hver side.

Du vil også kunne forbinde til UPS Løsninger, uanset hvor du bevæger dig hen. Du kan nu bruge hvilken som helst smartphone, tablet eller en anden mobil enhed til at lære om vores løsninger, se videoer eller downloade indhold.

En ny indsigt i UPS Løsninger

Se dig omkring og lær nye måder, hvorpå UPS Løsninger kan hjælpe dig. På Udforsk vil du finde vejledninger, der gennemgår de UPS produkter og serviceydelser, der passer dig bedst, uanset om du er en virksomhed eller en personlig afsender.

Vælg Vis alle løsninger for at udforske alt det andet, vi kan tilbyde - kategorier som Forsendelse, Sporing og Fakturering. Find produkter, værktøjer eller løsninger til international handel, der er specielt udformet til at forbedre din virksomheds forsyningskæde med kontraktlogistik.