Udskriv
Adgang overalt Online forsendelse
på den lette måde

Det har aldrig været lettere at gå fra klik til send

Print forsendelseslabels, planlæg en afhentning, følg forsendelsens fremskridt og betal for forsendelsen online. Du kan ikke alene sende enkelte pakker, men også oprette et konnossement for fragtforsendelser med egne adresser og vareinformation.

UPS Internet Shipping tilbyder en hurtig forsendelse og hjælper dig igennem alle dele af forsendelsesprocessen---online.

Fortæl mig mere om Online forsendelse

Hurtig adgang til almindelige forsendelsesopgaver
Automatisér din forsendelsesproces og reducér papirarbejdet. Informationsaktiver så som adressebøger hjælper med at garantere korrekte forsendelsesoplysninger, mens historik over forsendelser og e-mailbeskeder giver dig et bedre indblik i forsendelsernes forløb. Din adressebog kan indeholde op til 1.000 distributionslister, der hver indeholder op til 100 adresser. Filtreringen, der sker mens du skriver, gør din søgning i adressebog og distributionslister hurtigere og nemmere. Forsendelse med batchfil er en anden dynamisk funktion, som giver dig mulighed for at oprette op til 250 forsendelser ad gangen ved at importere en csv-fil.

Brug funktionen til beregning af leveringstid og omkostninger for at sammenligne servicemuligheder og beregne leveringstiden og omkostningerne for din forsendelse, så du kan betale for lige præcis dén service, du har brug for.

Det er ikke nødvendigt at downloade software
Du kan bestille en afhentning, lave en forsendelses- eller returlabel eller aflyse din forsendelse fra enhver computer med internetforbindelse. Hvis du har brug for at tilpasse funktionerne i UPS Internet Shipping til din virksomheds behov, kan du angive dine personlige indstillinger og tilpasse din profil, hvorved du sparer tid.

Bedre forsendelsesmuligheder
Hvad der før kun kunne lade sig gøre for store virksomheder, er nu tilgængeligt for din virksomhed. UPS Internet Shipping kan udbygge dine muligheder for forsendelse og lade dig gøre, hvad du er bedst til.

Sammenlign UPS forsendelsesløsninger

Sammenlign løsninger side om side, for at se hvilken der passer bedst til dig.

Sammenlign forsendelsesløsninger

Kom i gang

Er du klar til at forsende, tilmelde dig eller oprette en konto? Kom i gang med det samme.

Opret en forsendelse nu