Udskriv

International serviceSe alle forsendelsesservices

Kom frem. Garanteret. Tag din virksomhed i den retning
du vil  med garanteret levering
over hele verden

At nå ud til nye internationale kunder og leverandører er nemmere med en erfaren global forsendelsesekspert som UPS. Hvad enten du har brug for en økonomisk forsendelsesløsning eller den hurtigst mulige service for vigtige forsendelser, kan vi tilbyde en løsning for internationale forsendelser af enhver størrelse.

Har du brug for en hurtig forsendelse?

For de af dine forsendelser, der skal frem så hurtigt som muligt, giver UPS's eksprestjenester dig levering til tiden, typisk med leveringsmulighederne morgen, middag eller eftermiddag. Transittiderne er typisk fra én til tre dage afhængigt af afsender- og modtagerlandene.

En økonomisk løsning?

For forsendelser der haster mindre, men stadig kræver pålidelig, dagsbestemt levering, har vi tjenester, som giver din virksomhed et fremragende alternativ. Transittiderne er typisk fra to til fem dage afhængigt af afsender- og modtagerlandene.

Det er let at gøre et godt første indryk, når UPS's service i verdensklasse arbejder for dig. At gøre et godt indtryk betyder flere kunder på nye markeder for din virksomhed, og hurtigere vækst over hele verden.

Kom i gang

Få tingene bragt til det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt. Udforsk dine muligheder.

Beregn forsendelsestid

Se her