UPS
Log-in indstillingerProfilKontooversigtFaktureringAdministrationAdressebogVedligehold din UPS konto
Opret en forsendelseGennemse HistorikAflys forsendelseOpret en returlabelSend med batchfilOpret importforsendelseBeregn leveringstid og omkostningerPlanlæg en AfhentningBrug Internationalt VærktøjBestilling af materialerÅbn en UPS kontoAngiv indstillingerServicevejledning
Spor forsendelserAdgang til UPS My ChoiceLæs mere om Quantum ViewAdministrationQuantum View ManageAdgang til Flex Global View
HastefragtLuftfragtSøfragtToldklarering
Sådan starter duForsendelseSporingModtagelse af din forsendelseFakturering og betalingTeknisk support
Krav om foto-ID på detailforsendelsessteder
Serviceopdatering

Vores kunders, forretningspartneres og ansattes sikkerhed er af største betydning for os. Af samme årsag udvider UPS sikkerhedstiltagene på detailforsendelsessteder over hele verden. 

Fra og med den 7. december 2010, og hvor gældende lovgivning tillader det, vil kunder, der vil foretage forsendelser på et hvilket som helst forsendelsessted, blive afkrævet gyldigt, officielt anerkendt foto-ID for at kunne gøre brug af UPS' tjenester. Bemærk, at foto-ID'et skal matche den person, der foretager forsendelsen.

Dette nye krav er ikke gældende for afsendere, der allerede har påklæbet pakken en forsendelsesetiket som er oprettet under deres UPS-konto.

Denne procedure er allerede blevet implementeret på UPS' steder og udvides til at omfatte alle forsendelsessteder over hele verden, herunder autoriserede forsendelses-, samarbejds- og MBE-steder. 

Hvis der ikke opnås tilstrækkelig identification på afsendelsesstedet, kan kunderne nægtes brug af UPS' tjenester. De accepterede ID-typer i Danmark er pas og kørekort.

Som altid takker vi for dine forretninger og for at hjælpe os med at øge sikkerheden.  

De næste trin
Se eksempler

Andre UPS sider:
United Problem Solvers