UPS
Log-in indstillingerProfilKontooversigtFaktureringAdministrationAdressebogVedligehold din UPS konto
Opret en forsendelseGennemse HistorikAflys forsendelseOpret en returlabelSend med batchfilOpret importforsendelseBeregn leveringstid og omkostningerPlanlæg en AfhentningBrug Internationalt VærktøjBestilling af materialerÅbn en UPS kontoAngiv indstillingerServicevejledning
Spor forsendelserAdgang til UPS My ChoiceLæs mere om Quantum ViewAdministrationQuantum View ManageAdgang til Flex Global View
HastefragtLuftfragtSøfragtToldklarering
Sådan starter duForsendelseSporingModtagelse af din forsendelseFakturering og betalingTeknisk support
Toldbekendtgørelse i Kina (Bekendtgørelse nr. 33)
Serviceopdateringer

Opdateret torsdag, 1. juli 2010

   
Med øjeblikkelig virkning har de kinesiske toldmyndigheder skærpet bestemmelserne vedrørende import- og eksportforsendelser til og fra Kina.

  • Med undtagelse af dokumenter og personlige effekter, kræves der for alle forsendelser en Importør/ Eksportør Toldregistreringskode (en 10-ciftet toldkode) som importøren eller eksportøren skal opgive til brug for toldklareringen. (Ved manglende toldregistreringskode, brug da venligst en registreret agent der er autoriseret til at fungere som importør eller eksportør af dine forsendelser.)
  • De skærpede regler påvirker alle forsendelser med H.S. koden, og passende told, moms og afgifter kan blive opkrævet. Dette inkluderer vareprøver og reklameartikler med værdi på eller under 400 Renminbi, som tidligere var toldfrie, men nu er afgiftspligtige. (Afsendere i Kina bedes se http://www.customs.gov.cn/default.aspx?tabid=9409 for at finde H.S. koder for varer til forsendelse.)
  • Dette kan medføre en længere klareringstid, og kan give forsinkelser på dine forsendelser.*

Få flere oplysninger på:
http://www.customs.gov.cn/publish/portal0/tab1/info226578.htm

*Serviceforsinkelser der er uden for UPS's kontrol er ikke dækket af UPS Pengene-tilbage-garanti. Se venligst UPS Servicevilkår og -betingelser på ups.com.

Se eksempler

Andre UPS sider:
United Problem Solvers