UPS
Log-in indstillingerProfilKontooversigtFaktureringAdministrationAdressebogVedligehold din UPS konto
Opret en forsendelseGennemse HistorikAflys forsendelseOpret en returlabelSend med batchfilOpret importforsendelseBeregn leveringstid og omkostningerPlanlæg en AfhentningBrug Internationalt VærktøjBestilling af materialerÅbn en UPS kontoAngiv indstillingerServicevejledning
Spor forsendelserAdgang til UPS My ChoiceLæs mere om Quantum ViewAdministrationQuantum View ManageAdgang til Flex Global View
HastefragtLuftfragtSøfragtToldklarering
Sådan starter duForsendelseSporingModtagelse af din forsendelseFakturering og betalingTeknisk support
Importkontrolsystem
Serviceopdatering

Som en del af den løbende opdatering af EU's toldreglement, indføres der pr. 1. januar 2011 nye sikkerhedsprocedurer i form af et importkontrolsystem (ICS-systemet). Formålet med importkontrolsystemet er at skaffe grundlag for en risikobaseret indgangskontrol af varer, der ankommer fra tredjelande til EU, primært af sikkerhedshensyn for at hindre indførsel af varer, der udgør en trussel mod EU's sikkerhed, folkesundhed, miljø eller forbrugere. For at muliggøre en sådan risikobaseret indgangskontrol, skal der inden ankomst ske underretning af indgangstoldstedet om alle varer i alle typer transportmidler, der ankommer til EU. Underretning af indgangstoldstedet skal ske ved indgivelse af en summarisk indgangsangivelse, før varerne føres ind i EU.

UPS vil sørge for at overdrage de nødvendige forsendelsesoplysninger til toldmyndighederne indenfor den givne tidsramme, enten direkte eller via tredjepart. Som det også er tilfældet i dag, vil UPS indhente de relevante toldoplysninger gennem operationelle rutiner og automatiserede forsendelsessystemer. Overgangen til ICS-systemet vil derfor blive let og gennemsigtig for vores kunder, hvad enten de sender pakker eller tung fragt. Man kan være sikker på at ICS-systemet ikke vil resultere i yderligere dataindtastning for UPS kunder, men det kan dog føre til hyppigere sikkerhedstjek hos toldmyndighederne pga. den højere bevågenhed. 

Som verdens største toldagent, med mere end 80 års erfaring, kan du trygt stole på det faktum, at UPS klarerer flere forsendelser end nogen anden transportør.

Se eksempler

Andre UPS sider:
United Problem Solvers