UPS
Log-in indstillingerProfilKontooversigtFaktureringAdministrationAdressebogVedligehold din UPS konto
Opret en forsendelseGennemse HistorikAflys forsendelseOpret en returlabelSend med batchfilOpret importforsendelseBeregn leveringstid og omkostningerPlanlæg en AfhentningBrug Internationalt VærktøjBestilling af materialerÅbn en UPS kontoAngiv indstillingerServicevejledning
Spor forsendelserAdgang til UPS My ChoiceLæs mere om Quantum ViewAdministrationQuantum View ManageAdgang til Flex Global View
HastefragtLuftfragtSøfragtToldklarering
Sådan starter duForsendelseSporingModtagelse af din forsendelseFakturering og betalingTeknisk support
Opdateret udtalelse om UK restriktioner på forsendelse af blæk- og printerpatroner
Serviceopdatering

Serviceopdatering den 10. december 2010

Med øjeblikkelig virkning har den britiske transportstyrelse opdateret restriktionerne på forsendelse af blæk- og printerpatroner.

UPS' kunder vil blive påvirket på følgende måde:

  • Enhver type printerudstyr (så som printere, faxmaskiner, kopimaskiner) indeholdende blæk- eller printerpatroner tungere end 500 kg tillades ikke i luftfragt til og fra Storbritannien og Nordirland.
  • Blæk- og printerpatroner der ikke er fysisk indeholdt i printerudstyr accepteres nu som luftfragt.
  • Hvor der ikke tillades luftfragt, tilbyder vi en pålidelig og økonomisk landtransport via UPS Standard som alternativ mellem Storbritannien og andre EU destinationer.
  • Det er af største vigtighed at kunder, der sender blæk- og printerpatroner eller printerudstyr indeholdende blæk- og printerpatroner til en hvilken som helst destination, klart tilkendegiver pakkens indhold på forsendelsesdokumentationen, uanset hvilken service der anvendes.

UPS opererer i fuld overensstemmelse med den britiske regerings forøgede sikkerhedsforanstaltninger indenfor luftfragt. Vores operationelle processer vil blive gennemgået og justeret hvor dette er nødvendigt.

Status på pakker i UPS' systemer kan som altid ses via vores online sporingsværktøj på www.ups.com.

Se eksempler

Andre UPS sider:
United Problem Solvers