UPS
Log-in indstillingerProfilKontooversigtFaktureringAdministrationAdressebogVedligehold din UPS konto
Opret en forsendelseGennemse HistorikAflys forsendelseOpret en returlabelSend med batchfilOpret importforsendelseBeregn leveringstid og omkostningerPlanlæg en AfhentningBrug Internationalt VærktøjBestilling af materialerÅbn en UPS kontoAngiv indstillingerServicevejledning
Spor forsendelserAdgang til UPS My ChoiceLæs mere om Quantum ViewAdministrationQuantum View ManageAdgang til Flex Global View
HastefragtLuftfragtSøfragtToldklarering
Sådan starter duForsendelseSporingModtagelse af din forsendelseFakturering og betalingTeknisk support
MOMS
Serviceopdatering

Den 1. januar 2010 træder det nye EU direktiv 2008/8/EC i kraft. Dette direktiv regulerer betalingen af moms for leverandørydelser afhængigt af forbrugsstedet og typen af kunde (privat eller virksomhed).

Direktivets implementering vil få indflydelse på UPS's praksis for tredjepartsfakturering og tilbyder UPS kunder yderligere muligheder:

  • Kunder, som sender indenrigsforsendelser indenfor et EU land, kan nu fakturere til en tredjepart i et andet EU land eller et land udenfor EU.

  • Kunder, som sender mellem EU lande, kan nu fakturere til en tredjepart i et andet EU land eller et land udenfor EU.

Kunder, der sender pakker mellem to ikke-EU lande og som vælger en tredjepartsbetaler indenfor EU, må være klar over, at momsen skal betales i det land, hvor tredjeparten befinder sig. Dette vil fremgå af told- og momsopkrævningen.

Alle tredjepartsbetalere af UPS-forsendelser, skal opfylde følgende kriterier:

  • Være en virksomhed beliggende i et gyldigt tredjepartsfaktureringsland
  • Have et moms-ID (CVR-nr.) registreret hos UPS
  • Have et 6-cifret UPS kontonummer

Disse ændringer tillader ikke blot større rækkevidde i tredjepartsfaktureringen, men gør også faktureringen lettere for multinationale kunder med centraliseret fakturering.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din salgsrepræsentant eller ringe til UPS på 35 25 80 80.

Se eksempler

Andre UPS sider:
United Problem Solvers