Afdrukken

Stroomlijn uw luchtvrachtzendingen

Met onze technologieën kunt u
vracht vervoeren en traceren

Eenvoudig. Overal. Betrouwbaar.

Luchtvracht verzenden kan soepel en eenvoudig zijn. Ja hoor, echt waar! We helpen u graag mee uw luchtvrachtzendingen te optimaliseren, zodat u meer goederen de deur uit krijgt en uw facturering kunt versnellen, waardoor de kans op snellere betaling toeneemt. Onze gratis technologische oplossingen bieden u de snelheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en controle die uw bedrijf nodig heeft, of u nu een paar pallets per keer verstuurt of elke keer. Bovendien heeft u het vertrouwen om uw goederen door een van 's werelds grootste expediteurs te vervoeren en kunt u profiteren van dezelfde tools voor pakketten en vrachtzendingen.

Luchtvracht met minder wachttijd

Verzenders die incidenteel luchtvracht versturen, kunnen met deze gratis online oplossingen snel verzenden en traceren.


Luchtvracht verzenden op ups.com

Als u ooit pakketten online heeft verzonden, kunt u hetzelfde systeem gebruiken om vrachtzendingen aan te maken. Alles wat u nodig heeft, is een UPS klantennummer voor zendingen. U ontvangt schattingen en opties vooraf en adressen worden door een enkel klantennummer gedeeld.

Toegang tot internationale formulieren, zoals een handelsfactuur of certificaat van herkomst, is inbegrepen en we slaan die gegevens op om toekomstige zendingen te versnellen. Er hoeft geen papierwerk geregeld te worden, want alle gegevens die nodig zijn voor het vervoeren van uw lading is met een druk op de knop te vinden. Het uiteindelijke resultaat? Minder fouten bij gegevensinvoer en minder vertraging door inklaring.


Proactieve waarschuwingen over de status en handig online traceren

We maken het u gemakkelijk en informeren uw klanten over wijzigingen in de verzendstatus door middel van berichtgeving via e-mail. U vertelt ons wie we op welk moment tijdens de verzendprocedure moeten inlichten. Met dezelfde service blijft tevens uw team op de hoogte, zodat u proactief kunt inspelen op vertragingen met de verzending.

Klanten en teamleden kunnen rechtstreeks vanuit de e-mailberichtgeving online de status traceren en onmiddellijk bewijs van aflevering ontvangen, wat het factureren en de cashflow versnelt. U kunt ook met het tracking- of referentienummer traceren via ups.com. Inloggen of registreren is daarvoor niet nodig.

Verzending van en zicht op grote hoeveelheden luchtvracht

Het verzenden van grote hoeveelheden stroomlijnen met gratis softwareoplossingen.


Upgrade uw netwerk om aan uw vraag te voldoen

WorldShip® is een uitgebreide technologische oplossing die gekoppeld kan worden aan bestaande systemen. Hierdoor zijn verzenders van grote ladingen minder tijd kwijt aan het najagen van manifesten en kunnen ze meer tijd aan hun klanten besteden. Deze gratis verzendsoftware wordt gekoppeld aan uw eigen systemen voor beheer van uw orders, opslag en klanten, zodat u zonder kostbare vertragingen aan de vraag voor distributie van grote hoeveelheden kunt voldoen.

Moderniseer uw interne netwerk om in te spelen op de grotere vraag en creëer een opwaartse spiraal van succes.

 


Tracking synchroniseren en inspelen op binnenkomende zendingen

Waardevolle of gevoelige vracht vereist zichtbaarheid tot in de details. Met Quantum View Manage® kunt u douane- en verzenddocumenten bekijken, opslaan en met elk contactpunt binnen uw toeleveringsketen delen, terwijl de goederen zich nog in actieve transit bevinden. U kunt de trackingstatus zo gedetailleerd mogelijk aanbieden als uw klant dat wenst. Reageer snel op plaatselijke wijzigingen met proactieve waarschuwingen over de zending.

Stem de communicatie met klanten af, zodat ze kunnen inspelen op binnenkomende zendingen. U helpt ervoor te zorgen dat het juiste personeel aanwezig is op het juiste moment om potentieel ingewikkelde afleveringen van vrachtgoederen tot een fluitje van een cent te maken.

Aan de slag

Als u een UPS klantennummer hebt, kunt u nu beginnen met verzenden.

Nu een luchtvrachtzending aanmaken

Een schatting opvragen

Vergelijk levertijden en -kosten om de juiste service te vinden waarmee uw bedrijf vooruit kan.