от
  • Service Alert due to Situation in Ukraine...Още
Прескачане към основното съдържание

Експортиране на потребители

Как да експортирате потребители

Вместо ръчно да изменя отделни потребители, администраторът може да експортира информацията за потребителите във файл и да променя множество записи. След това промененият файл може да бъде импортиран обратно в UPS CampusShip.

  1. За да експортирате информация за потребителите, изберете Управление на потребителив зоната вляво, след което изберете Експортиране на потребители. Появява се екран за търсене на потребителя.
  2. Въведете име на местоположението, за да извлечете всички потребители, свързани с дадено местоположение. Ако не сте сигурни за правописа на местоположението, изберете Търсене, за да намерите и изберете име на местоположението. По желание можете да въведете име или фраза за филтриране на резултатите от търсенето за дадено местоположение. Например, за да извлечете всички потребители на име Смит от Местоположение X, въведете "Смит" в полето за търсене и местоположение X в полето с име на местоположението.
  3. Изберете един или повече потребители от резултатите. За да създадете Вашата заявка за файл с експортиране на потребители, изберете Експортиране на данни. По желание можете да изберете Преглед на избраното, ако имате множество избори и искате да прегледате обединен списък на Вашите избори. За да създадете Вашата заявка за файл с експортиране на потребители, изберете Експортиране на данни.
    Забележка: Зададените резултати може да заемат няколко страници. За да прелистите дълъг списък резултати, използвайте връзките "Напред" и "Назад".

Състояние на файла за експортиране

След като сте създали заявката си за експортиране на файл, се появява екран, който Ви позволява да проверите състоянието на своята заявка за експортиране.

Състоянието на заявката за експортиране на файл може да включва:

  • В ход: Това показва, че се обработва заявка за експортиране и ще завърши всеки момент в зависимост от размера. За да видите най-новото състояние, обновете страницата.
  • Завършено: Показва се връзка към "Преглед на данните".
  • Завършено с грешки: Показват се връзки към "Преглед на данните" и "Преглед на грешките".
  • Неуспешно: Показва се връзка към "Преглед на грешките".

За да проверите състоянието на други дейности за експортиране, изберете Показване на всички, Експортиране само на местоположение, Експортиране само на потребител, Експортиране само на адрес или Експортиране само на референтен номер от падащия списък за "Сортиране на таблицата за състоянието по".