Verzendetiketten maken en afdrukken

Met UPS kunt u verzendetiketten voor binnenlandse en internationale zendingen maken, voor uw gemak vanaf elk apparaat dat met internet is verbonden.

Verzendetiketten bestellen

Bestel de juiste etiketten voor uw zending in plaats van uw eigen etiketten te printen.

Hebt u geen gebruikersnaam? Aanmelden.

Log in om aan de slag te gaan

UPS thermische printers

Thermische printers zijn een type printer dat warmteoverdracht gebruikt om in zwart-wit af te drukken, maar ze kunnen alleen etiketten afdrukken. We hebben tips voor het gebruik van thermische printers.

Tip

Profiteer van de vele tijdbesparende tools door u te registreren voor een gebruikersnaam van UPS.com en in te loggen telkens wanneer u pakketten verzendt. We accepteren de belangrijkste creditcards en indien gewenst PayPal (beschikbaarheid varieert). Betalingen op UPS.com zijn versleuteld om de privacy te waarborgen.

Desktopsysteem- en browservereisten

Om een zending aan te maken op UPS.com, inclusief UPS CampusShip™, moet u controleren of uw computer aan de volgende systeemvereisten voldoet:

Desktop-besturingssysteem\browser
Desktopbrowser Browserversie  Windows 10 Windows 8.1  Windows 7 Mac OS/X 10.12 Mac OS/X 10.13
IE 11
IE 10
MS Edge 41.x
Firefox 59.x
Chrome 64.x
Safari 11.0
Safari 11.0

Vereisten voor mobiel systeem en browser

Als u een zending wilt aanmaken op UPS.com, inclusief UPS CampusShip™, moet u controleren of uw mobiele apparaat voldoet aan de volgende systeemvereisten:

Mobiel besturingssysteem\browser
Mobiele browser Browserversie Android 6.X Android 7.X  Android 8.X iOS 10.X iOS 11.X
Safari 11.x

Android Standaard besturingssysteem
Firefox 58.x
Chrome 49.x
Opera Mini 8.x

Browserconfiguraties

Voor de beste resultaten, dient u uw browser te configureren om:

• Afbeeldingen te aanvaarden
  • Cookies aanvaarden
  • JavaScript toe te staan
  • Secure Socket Layer (SSL) versleutelingstechnologie in te schakelen
  • Versleutelde pagina's op schijf op te slaan
  • Software tegen pop-ups uit te schakelen. UPS.com en UPS CampusShip gebruiken pop-upvensters om etiketten/bonnen weer te geven/af te drukken en om nieuwe adressen in te voeren.
  • Als u Microsoft Internet Explorer gebruikt, verwijder dan ups.com uit de instellingen van de "Compatibiliteitsweergave"

Paginacache in Microsoft Internet Explorer

Als u Microsoft Internet Explorer gebruikt, volgt u bovendien deze stappen om uw paginacache aan te passen:

• Selecteer "Tools” in de werkbalk
  • Selecteer "Internetopties"
  • Selecteer onder Browsegeschiedenis de optie "Instellingen"
  • Selecteer "Elke keer als ik de webpagina bezoek"
  • Selecteer "OK" en selecteer vervolgens opnieuw "OK"