Blijf op de hoogte met de mobiele UPS-app

Controleer en wijzig thuisafleveringen, plan uitgaande pakketten of vind een handige UPS-locatie, rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat.

De mobiele app downloaden

Vrouw op kantoor die naar mobiele telefoon kijkt

U kunt uw afleveringen volgen terwijl ze onderweg zijn, verzendetiketten maken en onze in-app-tool gebruiken om de exacte grootte van uw pakket te meten. Hadden we al gezegd dat het gratis is?

Downloaden voor iOS Open de link in een nieuw vensterDownloaden voor Android Open de link in een nieuw venster

Veelgestelde vragen