• UPS-services van en naar India…Meer
  • Service relaxation for Standard shipments from Germany to Belgium …Meer
  • UPS zet de reguliere diensten voort: impact op de service vanwege het coronavirus…Meer
Direct naar hoofdinhoud

Stappenplan UPS Quantum View® API integreren

Bestanden downloaden voor Quantum View

De Quantum View® Application Programming Interface (API) maakt het nog gemakkelijker om uw zendinggegevens te downloaden. Met de  Quantum View API  kunt u het ophalen van bestanden automatiseren en de Quantum View-gegevens rechtstreeks in uw back-end-systemen importeren. Dankzij dit rechtstreekse kanaal van belangrijke, tijdgebonden informatie kan uw bedrijf wellicht aanzienlijk efficiënter en effectiever opereren.

U kunt een eigen rooster voor het ophalen van Quantum View-bestanden opstellen. Nadat u de tool eenmalig hebt ingesteld, worden de gegevens automatisch volgens het rooster gedownload vanaf de UPS-site. De Quantum View API kan volledig aan uw eisen worden aangepast, is platform-onafhankelijk en kan naadloos worden geïntegreerd in bijna alle database- en bedrijfssystemen.

Om deze API  te integreren, moet uw IT-specialist vertrouwd zijn met XML. Tijdens de implementatie hebt u via de downloadpagina van Quantum View toegang tot uw bestanden.

Wat u nodig hebt om aan de slag te kunnen

De UPS Developer Kit biedt een blauwdruk voor de integratie van UPS API's en omvat:

• Een Developer's Guide met instructies om deze API te integreren in uw e-commercetoepassing.
  • Een Reference Guide met voorbeelden van programmacode in de programmeertalen Java en Visual Basic die tijdens de integratie kunnen worden gebruikt als extra resources.

U begint als volgt:

1. Ga naar de UPS E-commerce website en haal een Developer's Key op. Deze geeft u toegang tot de Developer's Guide.

Developer's Key ophalen

2. Download het zipbestand van de Developer's Kit.

3. Vraag een Toegangssleutel, waarmee u toegang krijgt tot de UPS systemen na de implementatie.

Gerelateerde informatie