/
  • UPS behoudt reguliere activiteiten: Impact op de dienstverlening ten gevolge van het Coronavirus …Meer
  • Coronavirus Update…Meer
Direct naar hoofdinhoud

Ondersteuning bij WorldShip®

Zoekresultaten voor ""

Middelen WorldShip

Opmerking aan Windows 10 gebruikers: Een recente Windows 10-update kan ertoe leiden dat uw computersysteem wordt vergrendeld. Microsoft verspreidt deze update niet meer. Neem contact op met Microsoft of uw interne IT-afdeling als u nadelige gevolgen ondervindt.

Klik hier voor informatie van Microsoft over deze update

• GEBRUIKERSHANDLEIDING

Een stapsgewijze handleiding om aan de slag te gaan met WorldShip.

• ONDERSTEUNING

Gedetailleerde instructies voor het installeren, integreren en gebruiken van WorldShip.