van
  • Service impacts related to Coronavirus …Meer
  • Service disruptions due to the conflict in Ukraine…Meer
Direct naar hoofdinhoud

Hoe deel ik toegang tot mijn klantnummer?

Als u de eigenaar van het klantennummer bent, kunt u ofwel collega's of familieleden autoriseren om uw UPS-klantennummer te gebruiken, of u kunt mensen zichzelf laten authenticeren met behulp van de gegevens van uw klantennummer.

Om zowel de geautoriseerde als de geverifieerde gebruikers te beheren, logt u in op uw profiel en selecteert u welk klantennummer u wilt bewerken om uw opties te kunnen bekijken.

Gebruikers autoriseren

Elk klantennummer kan tot vijf geautoriseerde gebruikers hebben voor wie het volgende is toegestaan:

  • Een pakket verzenden en aan uw klantennummer factureren
  • Toebehoren bestellen
  • Afhalingen plannen

U kunt ook het eigenaarschap overdragen aan geautoriseerde gebruikers. Als u die wijziging doorvoert, wordt u automatisch een geautoriseerde gebruiker van dat klantennummer.

Mijn klantennummer bewerken

Gebruikers verifiëren

Om een bestaand klantennummer aan uw profiel toe te voegen, heeft u verschillende gegevens nodig van een recente factuur:

  • Klantennummer
  • Factuurnummer
  • Factuurdatum
  • Bedrag factuur
  • Controle-ID

Geverifieerde gebruikers beschikken over dezelfde rechten als geautoriseerde gebruikers en kunnen tevens kenmerken van het klantennummer, zoals het factuuradres en de opties voor geplande afhalingen, aanpassen.

Mijn betalingsopties beheren