• Coronavirus Update…Meer
  • UPS behoudt reguliere activiteiten: Impact op de dienstverlening ten gevolge van het Coronavirus …Meer

UPS Smart Label

Smart Label

Smart Labels zijn zo gek nog niet

Een UPS Smart Label is een door de computer gegenereerd verzendetiket dat u vanaf uw eigen PC kunt maken. Een van de belangrijkste onderdelen van het Smart Label is de streepjescode.

UPS Smart Labels

De informatie die is vastgelegd in de streepjescode van het Smart Label kan u prima van pas komen. Een UPS Smart Label biedt u onder andere het volgende:

• Grotere betrouwbaarheid omdat de streepjescodegegevens rechtstreeks zijn geïmporteerd vanuit uw systeem
  • Versnelde transittijden omdat Smart Label-pakketten met de hoogste snelheid worden doorgevoerd door de systemen van UPS
  • Speciale services die alleen beschikbaar zijn voor pakketten met UPS Smart Labels

Er zijn bij UPS vier manieren om UPS Smart Labels te maken. Welke manier u gebruikt, hangt af van uw verzendsituatie. U kunt:

• Inloggen in uw UPS website en verzenden met UPS Internetv Shipping
  • Verzenden met onze gratis verzendsoftware, WorldShip®
  • Een XML-gebaseerde UPS Developer Kit Application Programming Interface (API) -- Verzend API -- downloaden en integreren om te verzenden van op de website van uw bedrijf

Neem contact op met uw plaatselijke UPS vestiging voor meer informatie over UPS Smart Labels.