• Temporary Suspension of Service to Areas in Eastern China Mainland…Meer
  • Coronavirus Update…Meer
  • Service disruptions due to emergency repairs on Eurotunnel …Meer
  • UPS behoudt reguliere activiteiten: Impact op de dienstverlening ten gevolge van het Coronavirus …Meer
Direct naar hoofdinhoud

Verpakken

Wilt u verzendmateriaal bestellen? Wij helpen u daarmee.

Het is eenvoudig. Log in of maak een nieuwe gebruikers-ID aan om uw bestelling te starten. Kies welk accountnummer u wilt gebruiken en maak uw selecties.

Wij bieden gratis UPS-materiaal, inclusief verpakking, formulieren en etiketten voor klanten die op UPS.com® zijn ingelogd.

Materiaal bestellen

Een gebruikers-ID nodig? Maak er hier een aan om materiaal te bestellen.

Veelgestelde vragen