Welkom bij de nieuwe ups.com

Vind antwoorden op de meest voorkomende vragen.

• Selecteer hieronder een vraag voor meer informatie over het bijwerken van uw adresboek, het bewerken van uw voorkeuren en het uitvoeren van andere taken. uitvouwen

Als u uw ups.com-gebruikersnaam en -wachtwoord vergeten bent of als ze niet meer werken, selecteer dan Ik ben mijn gebruikers-ID of wachtwoord vergeten onderaan de inlogpagina.

U wordt dan naar het instellingenscherm ‘Uw login opnieuw instellen of herstellen’ gebracht. Daar wordt u gevraagd om uw gebruikers-ID en geregistreerd e-mailadres in te voeren. (Dit zijn de ID en e-mail die u hebt gebruikt om uw oorspronkelijke gebruikers-ID voor ups.com aan te maken.)

Als u uw ID bent vergeten of als deze niet werkt, kunt u het e-mailadres invoeren dat aan uw ups.com-ID is gekoppeld en wij sturen u dan een e-mail met de laatste ID uit onze gegevens.

Ga aan de slag met deze video’s

Vind uw voorkeuren en adressen gemakkelijkerOpen de link in een nieuw venster

Ontdek hoe uw voorkeuren, profiel en adressen nu samengevoegd zijn.

Beheer taken gemakkelijkerOpen de link in een nieuw venster

Zie hoe de nieuwe ups.com u de tijd geeft om meer gedaan te krijgen

Volg een rondleiding van de siteOpen de link in een nieuw venster

Bekijk een overzicht van de websiteverbeteringen en -updates.

TARIEF

kgs
Blijf op de hoogte. Meld u aan voor onze e-mails.

Voorbeelden e-mail

Meld u aan voor onze e-mails met aanbiedingen, inzichten en nieuws uit de sector om uw verzendingen beter te beheren. U kunt uw voorkeuren te allen tijde beheren.

Nieuws en inzichten om u te helpen slimmer te verzenden

Service-updates om u te waarschuwen voor slechte weersomstanden en andere gebeurtenissen die de activiteiten kunnen beïnvloeden

Promoties en aanbiedingen om het meeste te halen uit uw budget

Productnieuws om op de hoogte te blijven van nieuwe services, tools en functies