Klinische onderzoek zendingen aanmaken in UPS CampusShip®

Voor u klinische onderzoeken begint aan te maken, moet u de basis van UPS CampusShip-beheer kennen.

Meer informatie over het beheer van UPS CampusShip

Hoe creëer ik een onderzoekssite?

Stel uw organisatie eerst in als klinisch onderzoeksbedrijf om een onderzoekssite te kunnen aanmaken. In de applicatie ziet u dan een sectie Klinische onderzoeken onderaan het scherm met locatiegegevens.

Daar kunt u de optie Dit is een locatie voor klinisch onderzoek selecteren. Wanneer u die optie selecteert, verschijnt een keuzemenu waarin u uit twee sitebenamingen kunt kiezen voor uw onderzoekssite, namelijk Onderzoekslaboratorium of Onderzoekskliniek.

Nadat u een van die twee opties hebt gekozen, kunt u deze instelling niet meer veranderen. Om dit te veranderen, moet u de locatie wissen en opnieuw beginnen.

Terug naar boven

Hoe kan ik gebruikers aanmaken en toewijzen aan een onderzoekssite?

U kunt gebruikers aanmaken en toewijzen aan een onderzoekssite in het scherm Gegevens van CampusShip-gebruikers beheren in de applicatie. Wanneer u gebruikers aanmaakt, moet u met het volgende rekening houden:

• U moet een onderzoekssite aanmaken alvorens u gebruikers kunt toewijzen.
  • Voor elke gebruiker moet u een aantal verzendmachtigingen instellen (zoals de verzendservices die kunnen worden gebruikt voor het klinisch onderzoek).
  • U moet een telefoonnummer opgeven voor gebruikers van een onderzoekssite van het klinisch onderzoek.

Terug naar boven

Hoe kan ik aangepaste pakkettypes aanmaken voor mijn bedrijf?

Selecteer in de applicatie Aangepaste pakkettypes van bedrijf bekijken. U gaat dan naar de Bibliotheek met aangepaste pakkettypes van het bedrijf. Hier kunt u een bestaande bibliotheek bewerken of een nieuwe aanmaken met maximaal 20 aangepaste pakkettypes voor uw bedrijf, om de pakketten die u verzendt in het kader van een klinisch onderzoek, te beschrijven.

Op de overzichtspagina van de bibliotheek kunt u een aangepast pakkettype aanmaken. Selecteer Nieuw aangepast pakkettype toevoegen om een nieuw type aan te maken of selecteer een bestaand pakkettype om het te bewerken of te wissen.

Als uw zending moet worden ingevroren of gekoeld, moet u het gewicht kennen van het droogijs dat samen met uw pakket wordt verzonden. Pakketten met droogijs zullen worden verzonden volgens de IATA-reglementen.

Terug naar boven

Hoe kan ik een klinisch onderzoek aanmaken?

Wanneer u een klinisch onderzoek aanmaakt in de applicatie, moet u eerst een uniek ID-nummer aanmaken om het te identificeren. Volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien. Houd daarbij rekening met deze richtlijnen:

• U moet een beschrijvende naam opgeven voor het klinisch onderzoek in het overeenkomstige veld.
  • Wanneer we hebben gecontroleerd dat uw ID-nummer uniek is, kunt u een onderzoekslaboratorium toewijzen dat medische monsters zal verwerken, aangepaste pakkettypes voor het onderzoek, UPS verzendservices en eventuele andere opties.
  • Wanneer het klinisch onderzoek is aangemaakt, kunt u er onderzoekssites aan toewijzen of een nieuw klinisch onderzoek aanmaken.

Terug naar boven