UPS
InnloggingsinnstillingerProfilKontosammendragFaktureringAdministrasjonAdressebokVedlikehold UPS-kontoen din
Opprette en forsendelseVis historikkAnnuller forsendelseOpprett en returSend ved hjelp av en batch-filOpprett en importforsendelseBeregne leveringstid og prisBestille en opphentingBruk internasjonale verktøyBestill materialerÅpne en UPS-kontoAngi preferanserTjenestehåndbok
Spore forsendelserLes mer om Quantum ViewAdministrasjonQuantum View ManageFlex Global View
EkspressfraktFlyfraktSjøfraktFortollingstjenester
Kom i gangSendeSporingMotta forsendelsen dinFakturering og betalingTeknologisupport

Redegjørelse om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.
Hva er nytt hos UPS?
Effektivisere virksomheten din og leverer raskere med våre nyeste verktøy.


Legg til flere brukere til UPS-sendingskontoen din
«Del oppgaven. Flerdoble suksessen.» Det er et ordtak som eiere av små bedrifter kjenner til. Det er derfor UPS introduserer en enkel, effektiv måte for deg å dele UPS-sendingskontoen din på med flere ansatte.

Etter at du har åpnet en konto, kan du legge opptil fem brukere til sendingskontoen din i seksjonen «Vedlikehold UPS-kontoen din» under kategorien Min UPS. Legg til eller fjern dem når bedriften din eller dine ansatte endres. Dermed sikrer du at de autoriserte brukerne dine vil ta vare på forsendelsesbehovene dine når du ikke er tilgjengelig.

Hvis du sitter i møter, er på reise eller bare har det for travelt til å behandle forsendelser, så kan de autoriserte brukerne dine gjøre det, mens du kan fokusere på det viktige: drive virksomheten fremover.

 Tilbake til toppen

WorldShip bedrer oversikten over detaljerte kostnader
Med den siste versjonen av WorldShip® får du tilgang til detaljert informasjon om verdiøkende tilleggstjenester og andre gebyrer så som transportkostnader, drivstofftillegg og tilleggsgebyrer. Du kan også vise publiserte priser og kontraktspriser på sendingsskjermbildet, slik at du lettere kan beregne kostnadsbesparelsene.

Den siste versjonen av WorldShip har også en ny verktøylinje av båndmodell. Verktøy, redigeringsprogram og andre funksjoner er gruppert for en mer brukervennlig navigasjon, som gjør det lettere å bruke WorldShip.

 Tilbake til toppen

UPS-løsninger
Få produktinnsikt, les aktuelle artikler, og se UPS videoer.Vis eksempler

Andre UPS-nettsteder: