Afdrukken

Pakketten verzendenPersoonlijke verzender

Verzend het pakket, blijf glimlachen.
Laat logistiek in uw plaats afleveren.


U verzendt belangrijke pakketten. Of het nu een cadeau voor oma is of een speciale levering voor een klant, u wilt er zeker van zijn dat uw pakket veilig en tijdig aankomt. Logistiek zorgt voor uitstekende service, gemak en een gerust gevoel.

Personal Shipping

Met een expert verzenden

Verzenden is gemakkelijker met een logistiek deskundige zoals UPS. Of u nu de snelst mogelijke verzending zoekt of een goedkopere optie: wij hebben de gepaste service en de nodige hulpmiddelen om gemakkelijker te verzenden. Wij kunnen u verder helpen in een UPS locatie of u kunt zelf online verzenden. Ongeacht uw verzendnoden, kunnen wij u helpen om uw dagelijkse persoonlijke logistiek te vereenvoudigen.

Zendingen voorbereiden

De eerste stap naar succesvol verzenden is de gepaste verpakking. Voor u verzendt, moet u meer weten over de beste praktijken en handige UPS tools.

Verzendopties kiezen

De juiste verzendservice selecteren, betekent begrijpen wat u nodig hebt en welke uw opties zijn. Wij helpen u met plannen.

Online verzenden

Bent u klaar om te verzenden? Als u graag alles zelf doet, is online verzenden net iets voor u. Kijk hoe gemakkelijk het is om een offerte te krijgen. Neem alles in handen wanneer u zelf een zending programmeert, uw etiket afdrukt en een afhaling plant. Wie weet, u moet het beslist eens proberen.

Aan de slag

Breng uw zending naar UPS als u onderweg bent. Vind de dichtstbijzijnde UPS-locatie.

Een UPS locatie zoeken

Middelen

UPS Verzendservices

Bekijk al onze verzendservices en extra's. 

UPS-locaties

Zoek een UPS-locaties om uw zending zelf af te geven.

Vakantierooster

Bekijk een lijst van onze vakantiedagen.