Afdrukken
Frequente afvaarten Naar de grootste havens ter wereld
Reserveer nu

Uw kosten beperken en toch internationale markten bereiken is een hele uitdaging. Kies UPS voor zeevracht en geniet van de voordelen van onze wereldwijde capaciteit, betrouwbare afvaarttijden en scherpe tarieven om uw goederen te krijgen waar en wanneer u wilt. We behoren namelijk tot 's werelds grootste NVOCC's (Non-Vessel Operating Common Carriers, bedrijven die zeezendingen met dezelfde bestemmingen samenvoegen).

UPS Zeevracht werkt in de belangrijkste havens ter wereld en behandelt zendingen van zowat elke afmeting, van Less-than-containerladingen, over Full-containerladingen, tot speciaal materiaal en ladingen met extreme afmetingen.

Van afhaling tot uiteindelijke aflevering, ons volledige gamma van mogelijkheden voor zeevrachtservices bevat consolidatieservices, document management, douane-inklaring, ondersteuning bij inkoop van verzekering, deconsolidatie, alsook aflevering. Volg alles op de voet met de traceeroptie op ups.com. Verbeter de zichtbaarheid waar mogelijk met Quantum View® Manage of Flex® Global View, onze geavanceerde webgebaseerde traceer- en rapportsystemen die real-time gegevens verstrekken over de status van zendingen, tijdens de hele transportcyclus, zodat u de controle behoudt.

Oceaanvrachtservices

Full-containerlading

Onze uitgebreide NVOCC-services (Non-Vessel Operating Common Carrier) bieden frequente afvaarten aan scherpe tarieven vanuit alle belangrijke havens ter wereld, voor meer opties betreffende routes en transittijden.

Less-than-containerlading

LCL biedt in alle belangrijke havens ter wereld ruimte in containers die worden gedeeld met goederen van andere klanten met gelijkaardige bestemmingen. Dit is een economische optie met dezelfde frequentie, routes en zichtbaarheid als FCL-zendingen.

UPS Preferred® LCL

Met transittijden die tot 40 procent sneller zijn dan standaard LCL routes levert UPS Preferred LCL van Azië en Europa naar de V.S. en Canada. Onze versnelde LCL service overbrugt de kloof tussen lucht en zee zonder aan waarde in te boeten.

Zee- en luchtservice

De zee- en luchtvaartservice wordt in de belangrijkste havens ter wereld aangeboden en combineert de lage tarieven van zeetransport met de snelheid van luchttransport, wanneer de transittijden korter moeten zijn, maar de kosten toch laag moeten blijven.

Vrachtexpeditie

Vrachtexpeditie wordt aangeboden in de belangrijkste havens ter wereld, voor een enkele, gestroomlijnde bron om zeevrachten te boeken, een afhaling te programmeren en verzenddocumentatie te beheren, ongeacht de oorsprong, de bestemming of de vervoerder.

Project voor vrachtbeheer

Wanneer u een aangepaste oplossing voor een specifiek project nodig hebt, voor vervoer van gespecialiseerde uitrustingen of met speciale charterschepen, bieden de oplossingen van UPS voor vrachtbeheerprojecten een wereldwijde dekking, kostbeheer en een betrouwbare projectcontinuïteit.

Beheer van leveranciers

Wereldwijd met meerdere leveranciers werken is een hele opgave. Van inkooporder tot aflevering, wij staan u tijdens de hele reis bij met UPS leveranciersmanagement. Aan de hand van de inkooporder controleren wij de prestaties van uw leverancier en stellen wij logistieke mijlpalen vast, zodat uw zendingen altijd op tijd zijn.

Aan de slag

Breng uw goederen waar ze moeten zijn, wanneer ze er moeten zijn.

Contact opnemen met UPS Supply Chain Solutions