Afdrukken

Logistiek betekent probleemloos manoeuvreren.


De weg die we in het leven inslaan is zelden een recht pad. Dat vraag van ons een zekere flexibiliteit, en dit geldt ook voor uw business. Speel in op dit nodige aanpassingsvermogen en de veelzijdigheid ervan met behulp van onze ConnectShip™ software en reageer op die manier sneller op de dynamische noden van uw klanten.

Integreer de tools van ConnectShip in de beheertoepassingen van uw bedrijf, e-commerce en toeleveringsketen en sla de handen in elkaar met logistiek.

ConnectShip

Over ConnectShip

ConnectShip, een dochteronderneming volledig in handen van UPS®, biedt gepatenteerde multi-carier technologie aan, aan twintig procent van de Fortune 100™ bedrijven. Deze technologie stroomlijnt processen--door fouten, kosten en vertraagde pakketten te reduceren--en kan op maat geïntegreerd worden in uw onderneming. Zo biedt ze oplossingen die aan uw specifieke behoeften voor multi-carier pakketten, LTL en vracht voldoen.

Creëer een uniek verzendproces met ConnectShip-oplossingen en herhaal het naarmate uw bedrijf groeit naar wereldwijde standaardisering. U kunt uw verzendsystemen centraal beheren vanaf een enkele servergebaseerde toepassing en zendingen uit 50 landen verwerken.

Aan de slag

Laat een vertegenwoordiger met u contact opnemen om uit te leggen hoe u ConnectShip kunt integreren in uw verzendsystemen.

Meer informatie aanvragen