Afdrukken

Persoonlijke verzender

Vooruit, ontspan.
De logistiek dekt u.


Haal alles uit UPS services en technologie en krijg meer gedaan met minder stress, wanneer het u het beste past. Vertrouw op de betrouwbaarheid en het inzicht van UPS: houd uw pakket in het oog, van de verzending tot de aflevering, en weet dat u een goede service krijgt.

Maximaliseer uw tijd en minimaliseer uw zorgen. Laat logistiek in uw plaats afleveren.

Persoonlijk

Over UPS verzenden en traceren

Hoe u uw dag organiseert, heeft alles te maken met logistiek -- allerlei boodschappen afhandelen, vakantieplannen maken, voor uw gezin zorgen. Wie heeft er nu tijd voor problemen, met al die persoonlijke logistiek?

Wij helpen u bij een deel van die dagelijkse planning en organisatie. Doe alles in een handomdraai met UPS verzenden en traceren. Een zending snel instellen en de etiketten online afdrukken. Uw pakket afgeven of door ons laten afhalen. U kunt de status van uw pakket traceren om te weten wanneer het aankomt. Wij wijzigen zelfs de aflevering als u dat wenst. En wij hebben heel wat serviceopties, zodat u de snelste of meest economische aflevering kunt kiezen.

Middelen

UPS Mobile

Om ook onderweg te verzenden en traceren, kunt u met uw mobiele telefoon met internetverbinding naar m.ups.com surfen of gratis een UPS Mobile App downloaden.

UPS Verzendservices

Bekijk al onze verzendservices en extra's.

Een pakket traceren

Controleer de status van een zending.

Een UPS locatie zoeken

Breng uw zending naar UPS.