Tulosta

Omien pakettien seuraaminenHenkilökohtainen lähettäjä

Seuraa pakettiasi koko matkan ajan.


UPS kertoo, missä sinun lähettämä tai sinulle saapuva paketti on. UPS-seuranta tuo toimituksiin tarvitsemasi näkyvyyden. Näet, missä lähetyksesi on - matkan jokaisessa vaiheessa.

Personal Tracking

Paketit matkalla

Lähetyksen etenemisen tarkistaminen

Me teemme helpoksi nähdä, missä lähetyksesi on, kun aloitat seurannan. Koska jokaiseen pakettiin liitetään seurantanumero (tavallisesti 1Z-alkuinen), näet lähetyksesi etenemisen, kun se skannataan paketin kulkiessa UPS:n järjestelmässä.

UPS-seuranta verkossa

UPS tarjoaa paketin seuraamiseen useita tapoja. Laajin toiminnallisuus on käytettävissä UPS:n verkkoseurannassa. Saat tietoosi arvioidun toimituspäivän ja näet, missä lähetyksesi on matkalla. Sinun ei tarvitse rekisteröityä My UPS -käyttäjäksi käyttääksesi verkkoseurantaa, mutta jos rekisteröidyt, saat tietoosi seurantastatuksen yksityiskohtia ja seurantahistorian ja voit tehdä lähetetyille paketeillesi toimenpiteitä. Tässä on muutamia tapoja, miten verkkoseuranta voi helpottaa elämääsi.

  • Ajoita toimitus uudelleen tai säilytä pakettia noutoa varten.
  • Suunnittele ennalta allekirjoitusta vaativat lähetykset.
  • Saat sähköpostiviestin nykyisestä statuksesta, viiveistä ja toimituksesta.
  • Lataa toimitusvahvistus itsellesi.
 

Helpota lähetystesi tunnistamista

Käytä hyväksesi verkkoseurantasivun kuvauskenttää. Jos seuraat useita lähetyksiä, lähetyksen kuvauksen lisäämisestä on apua pakettien erottamiseksi toisistaan. Lisää esimerkiksi teksti "lasten lelut" ja näe, miten helppoa seurantanumeroiden järjestäminen ja hallinta voivat olla.

Aloita käyttö

Pidä seurantanumerot saatavilla ja seuraa pakettiesi sijaintia.

Seurata lähetystä

Tarkastele seurantatietoja , kun kirjaudut My UPS -käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.