Tulosta
Säännölliset laivareitit Maailman merkittävimpiin satamiin
Varaa nyt

On haastavaa yrittää pitää kustannukset alhaisina kansainvälisiä markkinoita tavoiteltaessa. Valitse UPS:n merirahtipalvelut ja saat käyttöösi koko kansainvälisen kapasiteettimme, luotettavat kuljetusaikataulut ja kilpailukykyiset hinnat, ja tavarat toimitetaan perille juuri silloin kun niiden tuleekin olla perillä. UPS on nimittäin yksi maailman johtavista NVOCC-kuljetusyrityksistä (Non-Vessel Operating Common Carrier).

UPS:n merirahtipalvelut voivat käsitellä lähes minkä kokoisia lähetyksiä tahansa. Toimitamme perille niin vajaat kuin täydetkin kontit sekä erityistarvikkeet ja ylisuuret rahdit kaikkien suurimpien kansainvälisten satamien välillä.

Aina noudosta toimitukseen, laaja valikoimamme merirahtipalveluja sisältää yhteislähetyspalvelut, asiakirjojen hallinnoinnin, tullihuolinnan, apua vakuutuksen hankkimisessa, purkamisen ja itse toimituksen. Lisäksi avustamme vakuutusten hankinnassa. Seuraa toimituksia alusta loppuun saakka osoitteessa ups.com. Quantum View® Managen tai Flex® Global View'n avulla lähetyksiä voi tarkkailla tehokkaammin siellä, missä palvelut ovat saatavilla. UPS:n kehittyneiden verkkopohjaisten seuranta- ja raportointijärjestelmien avulla lähetysten tilatiedot näkyvät reaaliajassa kautta koko kuljetusketjun, mikä helpottaa lähetysten hallintaa.

Merirahtipalvelut

Täyskontti

Monipuolisissa NVOCC-palveluissamme (Non-Vessel Operating Common Carrier) lähdöt kaikista suurimmista kansainvälisistä satamista tapahtuvat säännöllisesti, mikä lisää kuljetusjärjestely- ja toimitusaikavaihtoehtoja.

Osakuormarahti

Vajaiden kuormien palveluita on tarjolla kaikissa suurimmissa satamissa eri puolilla maailmaa. Niissä konttitila jaetaan jonkin toisen lähistöllä sijaitsevan asiakkaan kanssa, joten asiakkaat saavat edulliseen, käytön pohjalta laskettavaan hintaan saman kuljetustiheyden sekä samanlaiset kuljetusjärjestelyt ja näkyvyyspalvelut kuin täyden kontin lähetyksissäkin.

UPS Preferred® LCL

UPS Preferred LCL toimittaa Aasiasta ja Euroopasta Yhdysvaltoihin ja Kanadaan jopa 40 % nopeammilla kuljetusajoilla kuin tavallinen osakuormarahti. Nopeutettu osakuormarahtipalvelumme kuroo umpeen kuilun lento- ja merirahdin välilllä arvosta tinkimättä.

Laiva- ja lentopalvelut

Lento- ja merikuljetuspalvelut ovat saatavilla kaikissa maailman suurimmissa satamissa, ja niissä yhdistyvät toisiinsa merirahdin edullisuus ja lentorahdin nopeus. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun toimitusaikojen on oltava nopeita, mutta hintojen silti edullisia.

Rahtihuolinta

Rahtihuolintapalvelut ovat saatavilla kaikissa maailman suurimmissa satamissa, ja niissä voi yhdestä, tehokkaasta lähteestä tilata merirahdin, järjestää noudon ja käsitellä lähetysasiakirjat - lähettäjästä, vastaanottajasta ja kuljettajasta riippumatta.

Rahtiprojektinhallinta

Kun erikoislaitteita täytyy kuljettaa tai erikoiskuljetusaluksia käyttää kattavan "yhden projektin ratkaisun" kautta, UPS:n rahtiprojektinhallintaratkaisut ovat kansainvälisesti kattava ja kustannustehokas vaihtoehto, jonka jatkuvuuteen voi luottaa.

Toimittajien hallinta

Hankinnat useilta eri toimittajilta eri puolilta maailmaa ovat monella tavoin haasteellisia. UPS:n tavarantoimittajien hallintapalvelut toimivat asiakkaidemme tukena koko prosessin ajan, ostotilauksista aina toimituksiin asti. UPS valvoo toimittajien tehokkuutta ja logistiikkaprosessin etenemistä asiakkaidensa ostotilauksissa olevien tietojen perusteella. Näin asiakkaamme voivat varmistaa, että lähetykset lähtevät aina liikkeelle ajallaan.

Aloita käyttö

Varmista, että tavarat ovat siellä missä pitääkin ja juuri oikealla hetkellä.

Ota yhteyttä UPS Supply Chain Solutionsiin