Tulosta

Logistiikka on liikkuvuutta.


Eteemme avautuva tie on harvoin suora. Kuten elämäkin, vaatii liiketoimintasikin joustavuutta. Paranna mukautumiskykyäsi ja monipuolisuuttasi ConnectShip™ -ohjelmiston avulla, ja vastaa nopeammin asiakkaidesi jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin.

Integroi ConnectShip-työkalut yrityksesi omiin järjestelmiin, verkkokauppaan ja jakeluketjun hallintaan ja yhdistä ne logistiikkaan.

ConnectShip

Tietoja ConnectShip-palvelusta

ConnectShip, UPS®:n kokonaan omistama tytäryhtiö, tarjoaa patentoituja multi-carrier -teknologioita 20 prosentille Fortune 100™ -yrityksistä. Teknologia virtaviivaistaa prosesseja --vähentää virheitä, maksuja ja pakettien viivästyksiä-- ja se voidaan räätälöidä ja integroida liiketoimintaasi. Teknologia tarjoaa ratkaisuja, jotka on suunniteltu vastamaan multi-carrier-paketti-, LTL- ja rahtitarpeitasi.

Luo ConnectShip-ratkaisulla yksilöllinen lähetysprosessi ja monista sitä yrityksesi kasvaessa ja siirtyessä kohti globaalia standardointia. Voit hallita lähetysjärjestelmääsi keskitetysti yhdestä palvelinpohjaisesta sovelluksesta ja käsitellä lähetyksiäsi 50 alkuperämaasta.

Aloita käyttö

Pyydä edustajaa ottamaan sinuun yhteyttä ja kertomaan ConnectShipin integroinnista lähetysjärjestelmiisi.

Pyydä lisätietoja