Tulosta

Henkilökohtainen lähettäjä

Voit rentoutua.
Logistiikka hoitaa homman.


Ota kaikki irti UPS:n palveluista ja teknologioista. Saat enemmän aikaan vähemmällä stressillä - silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Usko UPS:n luotettavuuteen ja kokemukseen: näet pakettisi lähetyksestä jakeluun ja tiedät saavasi kunnon palvelua.

Maksimoi oma aikasi ja minimoi murheesi. Anna logistiikan hoitaa toimitus puolestasi.

Henkilökohtainen

Tietoja lähettämisestä ja seurannasta UPS:n kautta

Jokapäiväisten tehtävien hallinta on kuin logistiikkaa - viestien selaamista, lomasuunnitelmien tekemistä ja perheestä huolehtimista. Kenellä on kaiken tämän henkilökohtaisen logistiikan jälkeen aikaa sekaannuksille?

Teemme sinulle helpoksi hallita osaa päivittäisestä suunnittelusta ja organisoinnista. UPS:n lähetys ja seuranta saavat asiat luistamaan. Lähetyksen luonti ja rahtikirjojen tulostus verkossa vievät vain hetken. Jätä pakettisi tai tilaa nouto. Voit seurata pakettisi etenemistä, jolloin tiedät, milloin se on perillä. Teemme jopa toimitusmuutoksia niin halutessasi. Meillä on myös joukko palveluvaihtoehtoja, joista voit valita nopeimman mahdollisen tai edullisimman mahdollisen toimituksen.

Resurssit

UPS Mobile

Jos haluat lähettää tai seurata lähetyksiä matkalla ollessasi, avaa matkapuhelimesi selaimeen osoite m.ups.com tai lataa ilmainen UPS Mobile App.

UPS-lähetyspalvelut

Tutustu kaikkiin lähetys- ja lisäarvopalveluihimme.

Seuraa Lähetystä

Tarkista lähetyksesi eteneminen.

Etsi UPS-toimipiste

Tuo lähetyksesi UPS:lle.