Afdrukken

Stroomlijn uw luchtvrachtzendingen

Onze technologie altijd aan uw
zijde Vracht vervoeren en traceren

Eenvoudig. Overal. Betrouwbaar.

Luchtvracht verzenden kan soepel en eenvoudig zijn. U kunt zelfs de verzend- en traceertechnologie gebruiken waar u al langer vertrouwd mee bent--zoals verzenden via ups.com, WorldShip® of Quantum View®--hoe groot uw zending ook is, hoe ver ze ook gaat, per wegvervoer of per vliegtuig.

Als u luchtvracht verzendt met technologische oplossingen en het gedoe met pen en papier achterwege laat, maakt u minder fouten en vermijdt u vertragingen, zodat u uw klanten een betere service verleent en tijd bespaart doorheen het hele vrachtverzendingsproces. Van de eerste offerte tot de uiteindelijke aflevering, onze technologie helpt uw bedrijf een hogere vlucht te nemen.

Ontdek het beste verzendsysteem voor uw bedrijf, koppel het aan uw ideale traceertool en ga meteen aan de slag.

Oplossingen voor verzendtechnologie vergelijken


Luchtvracht verzenden op ups.com

Deze gratis online oplossing is ideaal voor kleine ondernemingen om snel luchtvracht te verzenden.

Verzend snel en gemakkelijk, van begin tot einde: Laat u voor luchtvrachtzendingen begeleiden op ups.com om het verzendetiket aan te maken, de afhaling te plannen, de voortgang van uw zending te traceren en online te betalen. U kunt zelfs internationale formulieren aanmaken, zoals een Certificaat van herkomst of een handelsfactuur.

Minder fouten en vertragingen:
u kunt adressen opslaan en gebruiken voor zowel pakket- als luchtvrachtzendingen. Als u online verzendt, moet u minder manuele procedures volgen, zodat er minder fouten in uw zendingen sluipen. U vermijdt zo vertragingen door ontbrekende of onvolledige verzendgegevens.


WorldShip

Deze gratis wereldwijde software is ideaal voor grotere bedrijven die vaak verzenden, om hun processen te stroomlijnen.

Automatiseer uw zendingen:
Integreer de WorldShip-software in uw bestaande bedrijfssystemen om uw luchtvracht- en pakketzendingen snel te verwerken. WorldShip maakt automatisch zendingen aan, drukt etiketten af en registreert zelfs de factuurgegevens van uw klanten om de boekhouding te vergemakkelijken.

Meer efficiëntie en minder fouten:
gebruik verzendprofielen, adresboeken, distributielijsten en systeemintegratie om ordergegevens in batches in te voeren en gegevens nooit meer dan een keer te hoeven invoeren. Zo maakt u minder fouten en bespaart u tijd.

Uitstekende klantenservice met de juiste traceertools


Proactieve berichten over status

UPS Quantum View Notify® is een service voor luchtvrachtzendingen op ups.com en in WorldShip om gemakkelijker e-mailberichten te verzenden over de status van een zending. Met Quantum View Notify kunt u uw klanten proactieve berichten sturen over zendingen en afleveringen.

Kies de optie Quantum View Notify in UPS Internetverzending of WorldShip terwijl u een zending aanmaakt.


Meer inzicht in binnenkomende en uitgaande zendingen

Als uw bedrijf een krachtigere traceeroplossing nodig heeft, helpt de webgebaseerde technologie van Quantum View Manage® u om uw pakket- en vrachtzendingen te beheren, zodat u en uw klanten steeds op de hoogte blijven. Het is als een controletoren voor uw zendingen.

Met Quantum View Manage biedt u uw klanten volledige gemoedsrust en werkt u zelf een stuk efficiënter, dankzij de proactieve waarschuwingen over de zendingstatus, aangepaste rapporten met gedetailleerde informatie over de zending en toegang tot alle bijhorende documenten. 

Aan de slag

Als u een UPS klantennummer hebt, kunt u nu verzenden.

Nu een luchtvrachtzending aanmaken

Contact opnemen met ons

Wilt u meer vernemen over onze technologie voor luchtvrachtzendingen? Laten we er vandaag nog over praten.